Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Láb típusa Fix
Anyag Szövet vagy gyapjú

MY SPACE akusztikus paraván

Egy modern irodai megoldás, amelyet mindenképpen meg kell szereznie

A MY SPACE egy univerzális, kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkező moduláris rendszer, amelyet egyedi irodahelyiségek kialakítására terveztek. Ez a rendszer ideális megoldás az agilis, tevékenységalapú és nyitott terű irodák számára.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Alkosson saját teret a MY SPACE segítségével

A moduláris akusztikus paravánok széles alkalmazási és konfigurációs választéka lehetővé teszi, hogy a bútorokat könnyedén hozzáigazítsa a különböző irodatervezési igényekhez és munkahelyzetekhez. A koncentrációhoz szükséges privát "miniszobáktól" a csapatmunkához szükséges együttműködési területekig ez a rendszer kényelmes munkahelyet biztosít, lehetővé teszi a környezeti zajoktól való távolságtartást, és új "iroda az irodában" lehetőségeket nyit meg.
Az akusztikus paravánok különféle illesztései lehetővé teszik a különböző struktúrák kialakítását, és szabadságot adnak szinte bármilyen munkaterület kialakításához.

Könnyen összeszerelhető, könnyen használható

Szüksége van az egyes munkahelyek elkülönítésére vagy különböző funkcionális területek egy térben történő elrendezésére? Alakítsa ki a kívánt MY SPACE kombinációt mindössze háromféle akusztikus paravánnal. A szerkezet könnyű és egyszerű összeszerelésével gyorsan alkalmazkodhat a változó igényekhez.

Íróasztalok széles választéka

A különböző méretű és formájú asztallapok a MY SPACE-t rugalmas megoldássá teszik szinte bármilyen munkakörnyezethez, míg az emelhető magasságállítási funkció segít az egyéni feladatokhoz kényelmes munkahely kialakításában.

Kibővített csatlakoztathatóság

A moduláris felépítésnek köszönhetően ez az akusztikus bútor lehetővé teszi, hogy egyetlen konnektorral akár 6 munkahelyet is ellásson elektromossággal. Annak érdekében, hogy a munkafolyamat a lehető leghatékonyabb legyen, a MY SPACE 3 konnektoros tápegységgel kapható, amely különböző konfigurációkban szabványos áramellátáshoz, USB- vagy LAN-csatlakozáshoz használható.

Bizonyított akusztikai jellemzők

A MY SPACE kiváló választás az iroda általános zajszintjének csökkentésére, mivel az akusztikus paravánok speciális hangelnyelő habbal vannak kitöltve, és az Ön által választott kárpitozással vannak bevonva. Ez a termék megfelel a C akusztikai osztálynak, és független akusztikai laboratórium által tesztelt.

Alapáras színek - LUCIA:

YE1 YE2 YE6 YE7 YF0
YF9 YH3 YH5 YH7

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Technikai információk

MY SPACE prezentáció:

MY SPACE technikai információk: