Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szabadon álló térelválasztók

A mai irodák elsődleges követelménye a variálhatóság. Az iroda funkciói gyakran változnak és ehhez kell alkalmazkodnia a berendezésnek is. Az álló paravánok ilyen multifunkciós eszközök. Egy aktív irodatérben kiválóan el lehet választani egymástól az egyes munkafolyamatokon dolgozókat, de a pihenésre kialakított lounge területen is ki lehet alakítani kisebb-nagyobb szeparált tereket. A gazdag szövetválasztéknak köszönhetően önmagában is fel tudják dobni az irodai terek hangulatát.

Termék szűrés

Anyag
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

SHARE állóparavánok és térelválasztó elemek

A Share kollekció több olyan termékegyüttesből áll, amelyek segítik egy meghatározott terület vagy komplett iroda felosztását. A különböző formájú állóparavánok, mobil tárolók, virágtartók, térelválasztó elemek hozzájárulnak az iroda könnyű átrendezhetőségéhez, átalakításához. Az azonos stílus harmonikus összképet eredményez.

PARTHOS akusztikus oszlopok

Stílusos, mobil és fenntartható termékek, amely nemcsak a terek akusztikáját javítja, hanem a környezetet is funkcionálisabbá teszi. Az akusztikus oszlopok egyike azoknak a megoldásoknak, amelyekkel a kívánt akusztikai egyensúly elérhető a különböző terekben. A legjobb az egészben, hogy nem igényelnek különleges rögzítést, így nagyobb szabadságot és rugalmasságot biztosítanak.

JASPER akusztikus panel

Sokoldalú, praktikus és könnyen adaptálható. A Jasper termékcsalád geometriai formái számtalan lehetőséget adnak, hogy a falfelületek, üvegfalak, íróasztalok, mennyezeti elemek elrendezési lehetőségének keverésére. A munka és az életminőség feljavítása még soha nem volt ilyen egyszerű.

LEAVES akusztikus panel

A természet ihlette jellemzőket ötvözi az irodaterülettel. A levél alakú panelek nem csak praktikusak és kizárják a külső hangokat, hanem elősegítik a fenntartható munka-és életfilozófiát.

SILENTUM akusztikus panel

Kifinomult, klasszikus, de egyedi dizájn, amely hibátlan akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik. A Red Dot-díjas kollekció számtalan variálható elemből áll; mennyezeti, fali panelek, álló paravánok.

MY SPACE akusztikus paraván

Egy modern irodai megoldás, amelyet mindenképpen meg kell szereznie

A MY SPACE egy univerzális, kiváló akusztikai tulajdonságokkal rendelkező moduláris rendszer, amelyet egyedi irodahelyiségek kialakítására terveztek. Ez a rendszer ideális megoldás az agilis, tevékenységalapú és nyitott terű irodák számára.

PATCH akusztikus paraván

A Patch panelek egyetlen bútordarabban egyesítik a funkcionalitást, a vibrálást és a stílust. Akusztikai tulajdonságaiknak és stílusos kialakításuknak köszönhetően, amelyek elnyelik a háttérzajt, miközben lehetővé teszik, hogy a környezet részei maradjanak, ez a kollekció ideális választás nyitott vagy zárt terekbe, amelyeknek szükségük van a magánélet és a praktikum érzésére. A többrétegű poliészterből és textilből kiválóan megmunkált, jobb hangszigetelést és abszorpciós tulajdonságokat lehetővé tevő elválasztó panelek hálózata igazi műalkotás. 

PINCETTES akusztikus paraván

A Pincettes akusztikus panelek egyedi és stílusos választást jelentenek minden olyan otthoni vagy munkahelyi környezetbe, amely ki van téve a külvilág zajának. Az olasz tervező, Luciano Dell'Orefice által tervezett Pincettes panelek egyszerű kialakításuk ellenére képesek biztosítani az Ön által igényelt privát szférát és nyugalmat, bármilyen térben, ahol erre szüksége van. Annak érdekében, hogy bármilyen helyhez és hangulathoz alkalmazkodjon, és hogy még sokoldalúbban alkalmazkodjon a különböző életstílusokhoz és igényekhez, a hangszigetelt Pincettes panelek számos különböző formában, méretben és árnyalatban kaphatók, kék, sárga és sok más színben.

FREE STANDING akusztikus paraván

Az akusztikus álló paravánrendszer korlátlan lehetőségeket nyújt az irodai tér tagolására. Egyúttal feldobja a látványt a térben és kedvező akusztikai környezetet teremt az irodában. Az állóparavánok rögzítésére választható fixlábas és görgős megoldás is. Ezeknek a rugalmas megoldásoknak köszönhetően feloszthatja az irodát különböző célú részlegeket, és izolálhatja a zajos részeket. Az akusztikus panelek ráadásul sokféle színben elérhetők.