Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Minden, amit a Silent Boxokról, azaz a hangszigetelt tárgyalófülkékről tudni érdemes…

Az open office irodák robbanásszerű térhódítása után mindinkább kezdünk ráébredni arra, hogy bizonyos feladatok elvégzéséhez elengedhetetlen a nyugodt irodai miliő megteremtése.

Az akusztikus fülkék olyan zárt, csendes zónák kialakítását teszik lehetővé, amelyek tökéletesen alkalmasak privát telefonbeszélgetések, meetingek, viedókonferenciák lebonyolítására. Mivel többféle méretben és designban elérhetőek, akár közösségi térként is funkcionálhatnak és kiválóan feloszthatjuk velük az egybefüggő tereket.

A Narbutas kínálatában eddig megtalálható 1-2-4- fős Silent Roomok mellett újdonságként megjelent az XL méretű, amely akár 8 fő befogadására is alkalmas tárgyalóbox.

Mindegyik méretű fülke tökéletes alternatívája a hagyományos tárgyalóknak. A megrendelő igényei szerint teljesen személyre szabható. A külső burkolat melamin borítású, illetve kárpitozott lehet, a belső panelek hangszigetelő kárpitozással készülnek.

 A beltér kialakítása az ügyfél igényeit követi. Választható alacsony, vagy magas asztal, székekkel, vagy bárszékekkel, illetve kötetlenebb találkozók esetén kényelmes lounge hangulat teremthető, fotelekkel, dohányzóasztalokkal.

A levegő megfelelő minőségéről beépített ventilátorok gondoskodnak.  A fényérzékelő világítás a kényelem, a füstérzékelő pedig a biztonság érzetét növeli. Opcionálisan rendelhetők médiafalba integrált különböző elektromos csatlakozók, továbbá monitorkarral is felszerelhető.


Az MDD, lengyel gyártó is minden akusztikus fülkéjét automatikus világítással és szellőztető rendszerrel szerelte fel. A henger alakú designnal ellátott egyszemélyes boxon kívül, az akár hat fő befogadására is alkalmas üvegfalakból álló silent room is megtalálható a kínálatban.

A fülkék falai szendvicsszerkezetűek, akusztikus töltelékkel. Emellett hangelnyelő textíliával vannak kárpitozva. A nagyobb változatok kaphatók ülésekkel és asztallal felszerelve is.

 
Az üvegfalak természetes fényt is biztosítanak, így lehetővé teszik, hogy a felhasználó elzárkózzon a környezet zajától, miközben szemkontaktusban marad vele. Az akusztikus fülke  használata egyszerű megoldást kínál a tér kijelölésére falak építése nélkül.
 

A VANK speciális kialakítású fülkéi sokkal felhasználóbarátabbá teszik a munkahelyet, és fellendítik a kreativitást, azaz hatékonyan növelik a munkavállalói elégedettséget.

A Silent Boxok belső és külső falán lévő 3D panelek eredményesen blokkolják a külső zajokat és elnyomják a belső zajt. A hanggátló panelek készülhetnek biokompozitból vagy PET filcből.

A fülkék természetesen szellőzőrendszerrel, energiatakarékos LED-es mennyezeti világítással és hangrendszerrel rendelkeznek. Mobil változatban, görgőkön is elérhetőek egyes modellek. Egyedi igény esetén különböző grafikák is megjeleníthetők a paneleken LED megvilágítással. Úgynevezett „zöld fal” is kialakítható a fülkék külső oldalán, amely pozitív hatással van a levegő minőségére és az akusztikai komfortra, továbbá javítja a hangulatot és a koncentrációt.

Az akusztikus fülkék nem csupán irodai környezetben, hanem rendezvényhelyszíneken, szállodákban és repülőtereken is kiválóan funkcionálnak.


Tartalomhoz tartozó címkék: silent boxok