Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Méret 2776 x 1975 x 2238 mm
Anyag Kombinálható (Melamin/Szövet/Gyapjú)

SILENT BOX L

Az Ön komfortzónája

Az open space irodák több teret, fényt, mozgásteret és zajt is jelentenek. A munkavállalók mindennap kihívásokkal néznek szembe, amikor egy csendes zugot próbálnak találni egy telefonbeszélgetéshez vagy az elmélyült munkához. A “szoba a szobában”-elv egyszerű módszer arra, hogy csökkentsük az irodai zajokat és növeljük a munkatársak hatékonyságát.

A SILENT ROOM a csend oázisát kínálja egy modern iroda közepén. Ennek az irodai fejlesztésnek köszönhetően, sosem volt ilyen könnyű a feladatra koncentrálni egy irodában és a telefonálás, vagy egy videokonferencia is lebonyolítható a többiek megzavarása nélkül. A SILENT ROOM gondoskodik a kiváló levegőminőségről a fülkében és külső szemnek is tetszetős látványt nyújt.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Kevesebb zaj, kevesebb zűrzavar

A SILENT ROOM többrétegű falszerkezete, a hermetikusan záródó ajtó és plafon gondoskodik a tökéletes hangszigetelésről. A panelek belső rétegei kiváló minőségű hangelnyelő anyagból készültek, ami megszünteti a visszhangot és kiváló hangelnyelő tulajdonságokkal rendelkezik. A kívül is kárpitozott fülke a rajta kívül keletkező, az open-space irodában terjedő hangokat is csökkenti, így akusztikailag kedvező munkakörnyezetet teremt.

Ne korlátozd magad, hanem legyél szabad

Ki-és belépni a Silent Roomban pofonegyszerű: a padlószinttel azonos küszöb miatt nem kell félni a megbotlástól vagy egyéb sérüléstől. A méreteinek köszönhetően 1,074 mm széles, 938 mm mély, 2,150 magas) a SILENT ROOM magas színvonalú komfortot biztosít és nagy mozgásteret. Többféle tevékenységre is alkalmas. Affelől is nyugodt lehet, hogy ha lemerülőben van a telefonja, akkor a fülke erőforrására rádugva a telefonját vagy okoseszközét gond nélkül folytathatja a megbeszélést. A kényelmes ügyfelek számára USB A és C típusú kiállás is megtalálható a fülkében.

A mikroklíma segít koncentrálni erőlködés nélkül

A légkeringetőnek és a világító megoldásoknak hála a SILENT ROOM nagy segítséget nyújt a hatékonyság fokozásához. A 4 darab nagy erejű ventilátor megfelelő légkeringetést végez (200 m3/h) és a halk működésük annyi neszt okoz, mintha a lehulló leveleké. A 3 LED lámpa együttes kombinációja meleg és otthonos környezetet teremt. A smart control panelnek köszönhetően állíthatjuk a fényt és a ventillátor működésének erősségét is. Amint a kollégák elhagyják a fülkét, a ventillátor automatikusan erősebb fokozatba kapcsol, hogy a következőket már friss és üde levegő fogadja. Ezek az akusztikus bútortípus energiatakarékosan is gazdálkodik, hiszen automatikusan lekapcsolja a fényeket, ha a fülke használaton kívül van.

A kreatív szabadság az, amikor magad alakítod ki a környezetedet.

A SILENT ROOM gazdag választékát kínálja a személyreszabható munkahelyi környezetnek. A fülke külső és belső fali elemi választhatóak, ugyanúgy lehet melamin felületet választani, ahogy kárpitozott elemet is hozzá. Az elérhető anyagaink és színeink kiegészítik egymást, ezáltal egy meleg és otthonos környezetet teremtenek. A SILENT ROOM-ot az irodai bármelyik részén fel lehet állítani: az iroda közepén vagy egy fal mellett, önálló akusztikus egységként vagy más bútorok részeként is.

Alapáras szövet színek - BERTA:

AD0 AD1 AD3 AD5 AD6
AD7 AD8 AD9 AI0 AI1
AI2 AI3 AI4 AI5 AI6
AI7 AI8

Alapáras felület színek:

D1 D2 M1 N1 N3

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

SILENT BOX Katalógus:

SILENT BOX L Technikai információk:

SILENT BOX Színkombinációk: