Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LAS

Az erős modernitás és a határozottan nemzetközi üzleti vízió által inspirált Giulio Pedicone az irodabútorok ágazatában 5 üzemet működtet Olaszországban, 121.000 négyzetméteres teljes területtel, 250 alkalmazottal, napi 5.000 darab termék gyártásával - és a márkája a világ 76 országában elterjedt.

A csapatmunkára való hajlam az a versenyelőny, amely lehetővé teszi a LAS Mobili számára, hogy kielégítse az ügyfelek kéréseit és felülmúlja az egyre képzettebb versenytársak kínálatát. A hierarchikus korlátok hiánya, az információ megosztása és a férfiak felelősségvállalása, akik a vállalkozás szerves részének érzik magukat, lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljanak a piac fellendülésére és megújítsák a kínált termékek és szolgáltatások minőségét, mivel a kereskedelmi partnerek teljes elégedettsége az a cél, amely a Las Mobili intelligenciáját, kreativitását és a csapatszellemet minden nap méri.

További információt találhat a LAS weboldalán: https://las.it/

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

EOS tárgyalóasztal

A munkáját körülvevő környezet kezelésének fontossága, annak tudatosítása, hogy minden szükséges dolog Ön körül van, hogy megfelelő teret adjon az ambícióinak. Kényelem és ésszerűség, semmi sem véletlen. Az E.O.S.-ben minden megvan, amire szüksége van. És nem több, mint amire szüksége van. Luxus íróasztalok, a legjobb minőségű anyagokkal gazdagítva. Geometrikus formák a minimalista, de stílusos dizájn lényeges kifejezői. Rögzített polcok, átfedő sarkok, az EOS iroda a presztízs fogalmával játszik, amelyet az erős vizuális hatású vonalak és perspektívák tárnak fel. 

FIL ROUGE operatív munkaasztal

Keresztirányú használatú íróasztalok vezetői, operatív irodákhoz és tárgyalókhoz. Az alumínium peremkeret, a síkba illesztett lap, a lekerekített élek új stílust határoznak meg.

I MEET tárgyalóasztal

Különböző formájú tárgyalóasztalok, amelyek különböző módon kombinálhatók, akár nagy kompozíciókban is. A lábak karcsú keresztmetszete nagy könnyedséget és stabilitást kölcsönöz minden kompozíciónak, lehetővé téve a tökéletes használatot minden oldalról.

PIEGO konferencia asztal

Az PIEGO asztal a sokoldalúságre és a rugalmas munkavégzésre született. Az egyszemélyes és többen használható asztalok lábazatát könnyedén össze lehet csukni, ezáltal helytakarékosan lehet használni a rendelkezésre álló tereket. A görgős lábazat megkönnyíti az asztalok gyors mozgatását, de szükség esetén fix pozícióban is rögzíthetők a görgők.

UP állítható magasságú asztal

Az állítható magasságú munkaállomások biztosítják az ergonómiát és a funkcionalitást, lehetővé téve a testtartás változását a nap folyamán, valamint az ülő vagy álló munkavégzést. A kompakt és sokoldalúan használható egyetlen változat lehetővé teszi a változatos elrendezés kialakítását bármilyen igénynek megfelelően.

SET kanapé

A SET a tökéletes elegancia modellje, amely beillik minden várakozó területhez. Átölelő formái teszik tökéletessé a puha és meleg borításával. Krómozott lábai szinte láthatatlanok, hogy még jobban kiemeljék a kárpitozott felületeket.

DOMUS kanapé

Egyedi kollekció várótermek számára. A festett acélváz körülöleli a szépen kidolgozott kárpitozott részeket. A váróterek klasszikus modelljeinek evolúciója, modern részekkel újraértelmezve.
A Domus eleganciáját megerősíti, hogy bőrrel és szövettek egyaránt csodálatos. Geometrikus formák, amelyek kiemelik az összes kivitelezést, a legtömörebbtől a leglágyabb formáig.

REGIA tárgyalószék

Kárpitozott karosszék tárgyalókba vagy várótermekbe. Az ülés, a háttámla és a karfák integrált szerkezete minden környezetben optimális kényelmet biztosít. Formája kiemeli a burkolatokat, színkombinációkat javasolva egymáshoz illő árnyalatokban vagy különböző szövetek használatával. A háromféle talapzat - fa, acélhuzalos és 4 kerekű alumínium talapzat - révén ez a szék ideális a különböző esztétikai igények és funkciók kielégítésére.

PROVINO álláskönnyítő szék

Praktikus és sokoldalú lehetőség, ideális gyors megbeszélésekhez vagy dinamikus műveletekhez. A használója, aki az ülés során különböző pozíciókat vesz fel az egyensúly fenntartása érdekében, igénybe veszi a hát- és ágyéki izmokat, és kétségtelenül előnyös testtartási pozíciókat ér el.

NICE recepciós bútor

A megfelelő bemutatkozás fontossága. A LAS Mobili NICE fogadórendszere, amelyet arra terveztek, hogy ne maradjon észrevétlen. A Nice üdvözöl, és ezt a legjobb módon teszi: a hátsó lakkozott üveg eleganciájával; a fényes és matt kivitelezés kifinomultságával; a hátulról megvilágított, szaténozott üvegből készült homlokzatokkal, amelyek kijelölik és orientálják a recepciót; a tartóelemek funkcionalitásával, amelyek egy kifinomult design szerves részévé válnak. Világos feliratok, kontrasztos anyagok bölcsen keverve, tökéletesen racionális vonalak. A NICE- nos, nagyon szép!

POINT recepciós bútor

A Point recepciós pultot a formai szigor kritériumai ihlették, egyszerű és sokoldalúan kombinálható modulokba foglalva. A kompozíció egyszerűsége és a minimalista stílus végtelen számú kombinációt eredményez, különböző formákban és méretekben, amelyek bármilyen kontextushoz igazíthatók.

ELITE vezetői asztal

A vezetői kollekció, amiben az asztallap magában foglalja a szerkezeti alapot és a tároló funkciót. A tároló funkció fiókokkal, polcokkal és LED világítással van kiegészítve.

IULIO vezetői asztal

A IULIO természetes formákat, tiszta vonalakat, világosságot és eleganciát vonultat fel. Az asztalok teljes kollekciója, tárgyalóasztalok, dohányzóasztalok, tárolók és komódok a kifinomult és modern vezetői munkakörnyezetnek.

JERA vezetői asztal

A JERA a függőleges és vízszintes elemekkel játszik. Megfogható, indusztriális jelzőkkel jellemezhető a szerkezet. A design projekt erőssége a vastag tömbszerűségben és az egymásra áthajló függőlegesekben és vízszintesekben rejlik. A JERA családot alapvetően jellemzik a tágas, nagyvonalú terek, amiket felkínál a munkához. A tárolók is hasonlóan bőkezűen nyújtják a tágas tereket.

DELTA EVO vezetői és tárgyalóasztal

Sokoldalú és lényegretörő, ez a Delta. A Las Mobili új összeállítása, ami minden olyan eszközzel rendelkezik, ami elengedhetetlen a sikeres irodai munkához. Önálló asztalok és kiegészítő lapok, tárgyalóasztalok, dohányzóasztalok, tárolók, egy egész sereg megoldás, ami maximálisan kihasználja az iroda nyújtotta tereket.

5TH ELEMENT vezetői asztal

Ma már sokféleképpen végezhetünk munkát az irodában. Közösen, hogy egyesítjük erőinket, visszavonultan a nagyobb koncentráció érdekében, vagy egy meetingen, ahol új ötleteket oszthatunk meg egymással. Az 5th element önálló asztal, bench és a teljes összeállítás megfelelő választ ad az irodai feladatok jelentette kérdésekre. Így elérhető az optimális erőbefektetés úgy, hogy emellett a környezetvédelmi előírásokra is tekintettel vagyunk.

ENOSI EVO vezetői és tárgyalóasztal

Az Enosi kollekciót a modern menedzsment ihlette: elegancia, dinamizmus, hatékonyság. A modularitás, a kiváló anyaghasználat és design szintén kiváló megoldássá emeli az Enosit az irodában, hiszen a változás és a változáshoz történő alkalmazkodás igénye állandó. Minden elem nyitott modulként került megtervezésre, hogy további variációkat és rugalmas felhasználási lehetőségeket kínáljon. A technológia mellett a vonzó megjelenés is elsődleges cél volt az Enosi tervezésénél. Az Enosi a kortárs irodatechnikában valósítja meg a jövő elképzeléseit.

5TH ELEMENT munka és tárgyalóasztal

Ma már sokféleképpen végezhetünk munkát az irodában. Közösen, hogy egyesítjük erőinket, visszavonultan a nagyobb koncentráció érdekében, vagy egy meetingen, ahol új ötleteket oszthatunk meg egymással. Az 5th element önálló asztal, bench és a teljes összeállítás megfelelő választ ad az irodai feladatok jelentette kérdésekre. Így elérhető az optimális erőbefektetés úgy, hogy emellett a környezetvédelmi előírásokra is tekintettel vagyunk.

OXI operatív munkaasztal

Az Oxi optimalizálja az iroda funkcióit, az egyéni igényeket és a céges szervezet feladatait egyaránt. A modern irodába tervezték, ahol maximális rugalmasságot tud nyújtani az egyes részlegeknek. A változás örök és az üzlet megköveteli az alkalmazkodást. Képzelje a lehetőségek százait a termékcsoportban, hogy elérhesse a maximális hatékonyságot. Az OXI által létrehozott tér egyszerre dinamikus és ergonomikus. Kiváló megoldás önálló vagy csoportban végzett feladatokra egyaránt. Praktikusak, elegánsak és tökéletesen illeszkednek a munkahelyi környezetbe. A design, technikai kivitelezés lehetővé teszi, hogy a bútor minden igényt kielégítsen.

DIVISION falrendszer

Az egypaneles elválasztófal kiváló összeszerelési minőségben és gazdag felszereltséggel elérhető. A kollekciót az aluminium profil nyújtotta stabilitás és masszív felépítése emeli ki a többi a termék közül. Kifejezett nagyobb projektekhez ajánljuk, amelyekhez minimalista design és minőség szükséges.

INFINITY falrendszer

Az INFINITY egy 100 mm falvastagságú rendszer, amik átlátszó üvegpanelekből áll. A második típusában tökélyre fejleszti az átlátszó üvegpanelek és az alul-felül kiszélesített, változatos színekben megálmodott profilok egységét.

MOOD falrendszer

Az üveg önálló falrendszer teljesen átlátszó, minimálisan takarja ki a teret, mégis maximálisan szilárd szerkezetű. A termék tervezésénél különös figyelmet fordítottak a környezettudatos szempontokra, hiszen teljesen újrahasznosítottak anyagokat használtak fel az elkészítésénél. A gyártó ezáltál csökkenti a környezetterhelést és növeli a fenntarthatóságot.

OVER falrendszer

A moduláris falrendszer üveg és fával burkolt elemekből áll. A klasszikus változatban a válaszfal egy alsó és felső profiljában kiszélesített, galvanizált acél profilban végződik és könnyedén nyitható. A kiegészítő és sarokelemek, valamint az ajtófélfák préselt alumíniumból készülnek.