Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LAS

Az erős modernitás és a határozottan nemzetközi üzleti vízió által inspirált Giulio Pedicone az irodabútorok ágazatában 5 üzemet működtet Olaszországban, 121.000 négyzetméteres teljes területtel, 250 alkalmazottal, napi 5.000 darab termék gyártásával - és a márkája a világ 76 országában elterjedt.

A csapatmunkára való hajlam az a versenyelőny, amely lehetővé teszi a LAS Mobili számára, hogy kielégítse az ügyfelek kéréseit és felülmúlja az egyre képzettebb versenytársak kínálatát. A hierarchikus korlátok hiánya, az információ megosztása és a férfiak felelősségvállalása, akik a vállalkozás szerves részének érzik magukat, lehetővé teszi számunkra, hogy gyorsan reagáljanak a piac fellendülésére és megújítsák a kínált termékek és szolgáltatások minőségét, mivel a kereskedelmi partnerek teljes elégedettsége az a cél, amely a Las Mobili intelligenciáját, kreativitását és a csapatszellemet minden nap méri.

További információt találhat a LAS weboldalán: https://las.it/

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

FESTIVAL fotel és kanapé

Klasszikus megjelenés, de mégis elképesztően naprakész. Az ülések, a karfák és a háttámlák az arányokat és a formákat úgy alakítják ki, hogy egy modern és innovatív kollekciót hozzanak létre.

A láb, az ülés és a karfa találkozása határozza meg a stílus és a dizájn harmóniáját.

JETSET fotel és kanapé

Könnyedség és kifejező erő – ez a JETSET fotel- és kanapékollekció váróterekbe, irodákba, kötetlen találkozókra.

A magas és karcsú lábak kiemelik a karfa átlós szabását, ez a meghatározó és új formavilága harmonikus összhatást kelt.

LEAD vezetői szék, világosszürke bőr

Bőr kárpitozott magas háttámla és ülőlap; krómozott karfa és lábcsillag

Méret: 700*700*1170-1270 mm

Készleten: 1 db

Bruttó ár: 1394.22 € helyett     1115.38 €

CHIUDO konferencia asztal

A CHIUDO kétféle kivitelben készült, fém vázzal. Nagyszerű választás tárgyalókörnyezetbe, az oktatótermekbe vagy a kongresszusi környezetbe. Ez az asztal a modulok játéka, amelyek számos módon elrendezhetők, hogy bármilyen igényt kielégítsenek.

EOS vezetői asztal

A munkáját körülvevő környezet kezelésének fontossága, annak tudatosítása, hogy minden szükséges dolog Ön körül van, hogy megfelelő teret adjon az ambícióinak. Kényelem és ésszerűség - semmi sem véletlen. Az E.O.S.-ban minden megvan, amire szüksége van - se több se kevesebb. Luxus íróasztal, a legjobb minőségű anyagokkal gazdagítva. Geometrikus formák a minimalista, de stílusos dizájn lényeges kifejezői. Az EOS iroda a presztízs fogalmával játszik, amelyet az erős vizuális hatású vonalak és perspektívák tárnak fel.

F01 PANCA tárgyalószék

Kárpitozott és kárpit nélküli műanyag székek gyűjteménye, amelyeket tartozékaiknak köszönhetően többféle funkcióra terveztek. Számos színben kapható mind a váz, mind a héj esetében. Ez a modell formáival ideális oktatótermekbe, várótermekbe, étkezdékbe és home officeba is.

F03 PANCA tárgyalószék

Az F03 tökéletesen kifejezi a kollekció koncepcióját, egy kis szék karfával vagy anélkül, amely műanyagból, kárpitozott üléssel és háttámlával vagy hálós háttámlával kapható. Egy valóban többcélú szék, amelyet különböző funkciók betöltésére és számos igény kielégítésére terveztek. Az elérhető alapmodellek széles választéka, négy lábbal, görgőkkel vagy anélkül, bővíti a lehetséges felhasználási területeket, és növeli az esztétikai és funkcionális kombinációkat.

JERA LOUNGE fotel és kanapé

A JERA LOUNGE egy kényelmes, kiemelkedő arányokkal rendelkező ülőbútor, amelyet nagy eleganciájú, reprezentatív terekbe terveztek. Letisztult és kompakt vonalvezetésének köszönhetően stílustól függetlenül bármilyen környezetbe illeszkedik. A Jera megőrzi és kommunikálja megkülönböztetett identitását. A fém lábak megerősítik a modell lenyűgöző eleganciáját.

SUPEROTTO étkező és bárszék

A SUPEROTTO szék kitölti a gyors megbeszélésre vagy szünetre szánt tereket. A megfelelő és változatos atmoszféra megteremtésében segít a 2 különböző váz választási lehetősége, valamint a különböző ülőhuzattal való kombinálás.

5TH ELEMENT munkaasztal

Ma már sokféleképpen végezhetünk munkát az irodában. Közösen, hogy egyesítjük erőinket, visszavonultan a nagyobb koncentráció érdekében, vagy egy meetingen, ahol új ötleteket oszthatunk meg egymással. Az 5th element önálló asztal, bench és a teljes összeállítás megfelelő választ ad az irodai feladatok jelentette kérdésekre. Így elérhető az optimális erőbefektetés úgy, hogy emellett a környezetvédelmi előírásokra is tekintettel vagyunk.

CAST operatív szék

Irodai szék letisztult formákkal, kárpitozott és hálós változatban. Érdekes alternatívája a lágyabb és kerekebb formájú székeknek. A székváz és a hálós részek színválasztékának gazdagsága teszi ezt a kollekciót rendkívül személyre szabhatóvá. A háttámla, a váz és a hálós részek különböző színkombinációiban kaphatóak. A hálós kivitelű Cast ideális szék a fiatal és dinamikus felhasználók számára.

CIAK operatív szék

A Ciak a klasszikus, lekerekített formájú székek stílusos alternatívája. A szögletes és domináns háttámla kifejezi az irodai székek tervezésének evolúcióját. Ez a hálós szék formális vonalvezetésével és kényelmével tűnik ki. A háttámlát támasztó eleme, formás teteje és fejtámlája kiemeli. Minden egyes részlet javítja a funkcionalitást és a kényelmet. Háló, állítható magasságú háttámla, állítható karfák és mechanizmus: mindezek az elemek értéket adnak ennek a széknek a kialakításához.

HELLO operatív szék

A HELLO egy olyan modell, amely formatervezésével és széles választékával referenciapontként tűnik ki. Gyönyörű minden változatban, a kárpitozott háttámlától a hálósig, beleértve a konzolos változatot is. A fejtámla ezt a széket félig vezetői székké alakítja. A szürke és antracit színű háttámlák tökéletesen illeszkednek a fekete, fehér és zöld hálóval, valamint az új kollekcióhoz kiválasztott szövetek széles választékával. A deréktámasz tökéletesen integrálva van a háttámla szerkezetébe. A kényelem nélkülözhetetlen eleme.

OSCAR operatív szék

Az OSCAR kollekció teljesen kárpitozott, hálós háttámlával ellátott székeket tartalmaz. Tökéletes szék az irodai környezetbe, de nagyszerű választás a vezetők számára is, a fejtámlás változatból és a fém kerettel ellátott székekből álló kombinációkban. A fém keretes változat a klasszikus irodai székek formális kialakításával rendelkezik. Megkülönböztető eleme a formázott háttámla, amely helyet ad a kárpitnak. 

PRIMA operatív szék

Kárpitozott vagy hálós háttámlával, állítható karfával és deréktámasszal ellátott operatív szék - ez a PRIMA. A kettős háttámla megoldás változatos használatot tesz lehetővé a különböző és személyes funkcionális vagy esztétikai igények alapján.
 

SISTEMA operatív szék

A SISTEMA kárpitozott és hálós kivitelű irodai székek kollekciója. Lekerekített háttámlájuk jellemzi stílusukat, és a klasszikus irodai székek között referencia modellé teszi őket. Dinamikus és magával ragadó megjelenésű. A hálós változatot a teljes egészében burkolózó ergonomikus háttámla jellemzi. Kifinomult formatervezés a hatékonyságot és kényelmet kereső közönség számára. A Sistema nagyszerű stilisztikai folytonosságot garantál, olyan kombinációkat biztosítva, amelyek bármilyen munkakörnyezetben megfelelőek és kiegyensúlyozottak.

EOS tárgyalóasztal

A munkáját körülvevő környezet kezelésének fontossága, annak tudatosítása, hogy minden szükséges dolog Ön körül van, hogy megfelelő teret adjon az ambícióinak. Kényelem és ésszerűség, semmi sem véletlen. Az E.O.S.-ben minden megvan, amire szüksége van. És nem több, mint amire szüksége van. Luxus íróasztalok, a legjobb minőségű anyagokkal gazdagítva. Geometrikus formák a minimalista, de stílusos dizájn lényeges kifejezői. Rögzített polcok, átfedő sarkok, az EOS iroda a presztízs fogalmával játszik, amelyet az erős vizuális hatású vonalak és perspektívák tárnak fel. 

FIL ROUGE operatív munkaasztal

Keresztirányú használatú íróasztalok vezetői, operatív irodákhoz és tárgyalókhoz. Az alumínium peremkeret, a síkba illesztett lap, a lekerekített élek új stílust határoznak meg.

I MEET tárgyalóasztal

Különböző formájú tárgyalóasztalok, amelyek különböző módon kombinálhatók, akár nagy kompozíciókban is. A lábak karcsú keresztmetszete nagy könnyedséget és stabilitást kölcsönöz minden kompozíciónak, lehetővé téve a tökéletes használatot minden oldalról.

PIEGO konferencia asztal

Az PIEGO asztal a sokoldalúságre és a rugalmas munkavégzésre született. Az egyszemélyes és többen használható asztalok lábazatát könnyedén össze lehet csukni, ezáltal helytakarékosan lehet használni a rendelkezésre álló tereket. A görgős lábazat megkönnyíti az asztalok gyors mozgatását, de szükség esetén fix pozícióban is rögzíthetők a görgők.

UP állítható magasságú asztal

Az állítható magasságú munkaállomások biztosítják az ergonómiát és a funkcionalitást, lehetővé téve a testtartás változását a nap folyamán, valamint az ülő vagy álló munkavégzést. A kompakt és sokoldalúan használható egyetlen változat lehetővé teszi a változatos elrendezés kialakítását bármilyen igénynek megfelelően.

SET kanapé

A SET a tökéletes elegancia modellje, amely beillik minden várakozó területhez. Átölelő formái teszik tökéletessé a puha és meleg borításával. Krómozott lábai szinte láthatatlanok, hogy még jobban kiemeljék a kárpitozott felületeket.

DOMUS kanapé

Egyedi kollekció várótermek számára. A festett acélváz körülöleli a szépen kidolgozott kárpitozott részeket. A váróterek klasszikus modelljeinek evolúciója, modern részekkel újraértelmezve.
A Domus eleganciáját megerősíti, hogy bőrrel és szövettek egyaránt csodálatos. Geometrikus formák, amelyek kiemelik az összes kivitelezést, a legtömörebbtől a leglágyabb formáig.

REGIA tárgyalószék

Kárpitozott karosszék tárgyalókba vagy várótermekbe. Az ülés, a háttámla és a karfák integrált szerkezete minden környezetben optimális kényelmet biztosít. Formája kiemeli a burkolatokat, színkombinációkat javasolva egymáshoz illő árnyalatokban vagy különböző szövetek használatával. A háromféle talapzat - fa, acélhuzalos és 4 kerekű alumínium talapzat - révén ez a szék ideális a különböző esztétikai igények és funkciók kielégítésére.