Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Infiniti

Az INFINITI egy 2008-ban született fiatal márka, amely munkához, pihenéshez és társasági élethez tervezett bútorokat kínál. Kreativitás, technológiai innováció, dizájn-gondolkodás: ezek a kulcsfogalmak az infiniti filozófiájának megértéséhez, amely a kortárs élet igényeinek megfelelően kialakított lakberendezési kiegészítőket - székeket, székeket, asztalokat, kanapékat - kínál.

Az INFINITI már az első lépésektől kezdve úgy gondolta, hogy a designnak olyan értéknek kell lennie, amelyet meg kell osztani, és amelyet jó társaságban kell élvezni. Egy ismerős koncepció, amely a városi, nyilvános és szakmai közösségekre is kiterjed, felismerhetően, praktikusan és elegánsan: így készülnek a bútorok, hogy használják, megosszák, ajánlják őket.

Az INFINITI 3 üzemben gyárt műanyagot, fémet és fát, 100%-ban Olaszországban készült kollekciókat hozva létre.

További információt találhat az  INFINITI weboldalán: https://infinitidesign.it/

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

ROUND asztal

A három különböző magasságban kapható kerek asztal tökéletes dohányzóasztal éttermi vagy irodai társalgókba és várótermekbe, karosszékkel vagy alacsony székekkel párosítva.

DEMOISELLE fotel

A Quaglio Simonelli tervezők egy nagyon elegáns, lágy geometriájú fotelt és kanapét alkottak, amelynek szerkezetét dupla "ton sur ton" kárpitozással borított, nagyon elegáns bőrszíjjal összekötött szerkezet borítja. A mély ülésnek és a nagy párnáknak köszönhetően garantált a kényelem.

DEMOISELLE kanapé

A Quaglio Simonelli tervezők egy nagyon elegáns, lágy geometriájú, kétüléses kanapét alkottak, amelynek szerkezetét dupla "ton sur ton" kárpitozással borított, nagyon elegáns bőrszíjjal összekötött szerkezet borítja. A mély ülésnek és a nagy párnáknak köszönhetően garantált a kényelem.

PURE LOOP fotel

Kis fotel, teljesen kárpitozott poliuretán habszivacs ülőfelülettel, 4-es forgó talppal.

BOMBOM fotel

A BomBomban mindent megtalál, amit egy foteltől elvárhat: puhaságot, könnyedséget, bolyhosságot, olyan érzéseket, amelyeket a neve teljes mértékben tükröz. Lekerekített formája arra hívja Önt, hogy kényelmesen elhelyezkedjen a  párnázott ülőfelületen.