Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Asztal Külön rendelhető
Front anyag Melamin vagy furnér vagy kárpitozott
LED világítás Nincs
Anyag Melamin vagy furnér

DOMINO recepciós bútor

A szabályok egyszerűek: soha ne hagyd abba az alkotást!

A szigorú és formális belsőépítészet átadta helyét a kreativitásnak, a szabadságnak és az egyéniségnek, amikor a modern irodai környezetről van szó. A recepciós bútorok az első dolog, amit a látogatók látnak, amikor belépnek az irodájába, és ez befolyásolja az első benyomást, amit a cég tesz rájuk. Ez minden vállalat névjegykártyája, és a cég jellegzetes stílusát közvetíti.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

A DOMINO egy egyedi bútordarab, amely lehetővé teszi, hogy az Ön igényeihez igazodó munkahelyi megoldásokat hozzon létre. A szövetek, színek és méretek széles választéka végtelen számú kombinációs lehetőséget kínál. A szabályok egyszerűek: soha ne hagyja abba az alkotást!

Egyszerű módja az egyedi recepciós bútorok létrehozásának: Először is válassza ki az Önnek legmegfelelőbb bútor alapot a kilenc különböző lehetőség közül. A DOMINO alap csak a háttér a különböző színek és textúrák keveréséhez és illesztéséhez. Másodszor, kombináljon kétféle vastagságú külső panelt (18 és 31 mm). Ez karaktert kölcsönöz a kialakítandó mintának. Harmadszor, válasszon többféle színű paneleket, és kombinálja a különböző bevonatokat: kárpit, melamin és természetes furnér. Végül, hozza létre saját egyedi mintáját a 200, 400, 600 és 800 mm-es méretekben kapható panelek segítségével. Mindössze 4 lépésben eredeti dizájnt készíthet a DOMINO recepciós bútor minden egyes darabjához. A dominójátékokban nincs két egyforma kör, ahogyan a DOMINO bútorokban sincs két egyforma darab!

Ergonomikus munkahely

Ergonómikus munkahelyet hozhat létre hagyományos vagy ülő-állványos íróasztalok használatával, amelyeket az alkalmazottak a választott magasságra állíthatnak. Ez lehetővé teszi számukra, hogy rendszeresen változtassák testtartásukat, így aktívak maradnak, és növelik termelékenységüket.

Hangulatos légkör és akusztikai kényelem

A DOMINO berendezéshez MODUS akusztikus paravánok használatát javasoljuk, amelyek lehetővé teszik a belsőépítészeti stílus egységességének fenntartását, és a dolgozók számára a magánélet érzését biztosítják.

Kábelkezelési megoldások

A DOMINO recepciós bútorok rendelkeznek az ergonomikus munkahelyhez szükséges összes kábelkezelési megoldással. Az elektromos és internetkábelek nem lesznek útban, az íróasztal területe pedig rendetlenségtől mentes és esztétikus lesz.

Alapáras front anyagok - STEP STEP MELAGNE:

L01 L02 L03 L04 L05
L06 L07 L08 L09 L10
L11 L12 L13 L14 L15
L16 L17 L18 L19 L20
L21

Alapáras váz anyagok:

D1 D2 M1 N1 N3

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

DOMINO Katalógus:

DOMINO Technikai információk:

DOMINO Szín kombinációk: