Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Asztal Külön rendelhető
Front anyag Melamin vagy furnér
LED világítás Nincs
Anyag Melamin vagy furnér

ICE recepciós bútor

Minimalista esztétika

Az ICE kivételes esztétikájával és eleganciájával hívja fel magára a figyelmet. Az irodájába érkező látogatókat szolidan fogadja ez a monolitikus recepciós egység. - Minimalista design - Az ICE recepciós egység szigorú vonalvezetése kifogástalan formavilágot teremt, amely egyaránt illik a díszes és az aszketikus irodai enteriőrökbe.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Finom kombinációk

A belső térrel kapcsolatos elképzeléseitől függően válasszon a hangulatos melamin vagy a fényűző furnér kivitel között. Különböző előlap- és fedlapkombinációk is rendelkezésre állnak. Ha ugyanazt a felületet használja a tetején, az alján és az előlapján, akkor egy masszív és minimalista fogadóegységet hoz létre, amely tiszta és sima lesz, mint a jég. Másrészt, ha más színű asztallapot vagy dekoratív betéteket használ, akkor finoman felfedheti a recepciós egység eleganciáját.

Ergonomikus munkaterület

Az ICE recepciós egység megfelel az ergonomikus munkaterület igényeinek, és egy vagy két munkahelyhez is illeszkedik - tökéletesen illeszkedik a NARBUTAS ülő-állványos vagy fix magasságú íróasztalokhoz.

Alapáras front és váz anyagok:

D1 D2 M1 N1 N3

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

ICE recepciós pult Katalógus:

ICE recepciós pult Technikai információk: