Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Diemme

Hivatalosan soha nem avattuk be Diemmét, ez olyan lenne, mintha azt mondanánk: "Küldetés teljesítve... munka elvégezve... ideje pihenni".

Ez a végén elzsibbasztana minket, miközben a mi gondolkodásmódunk szerint a Diemme egy folyamatos fejlődésben lévő projekt, amelyet minden nap elkötelezettségünkkel folytatunk. Több mint húsz évnyi tevékenység után otthon érezzük magunkat.

1985-ben találkoztunk, mindketten a kárpitos szakmában dolgoztunk, de két különböző cégnél. Aztán kollégák lettünk. Idővel mély tisztelet és barátság alakult ki közöttünk, ami elengedhetetlen ahhoz, hogy bármilyen közös vállalkozásba belevágjunk.

1995-ben egy hideg téli napon, egy hosszú beszélgetésünk után úgy döntöttünk, hogy egyesítjük erőinket és életet adunk a Diemme-nek. A Diemme eleinte harmadik félnek dolgozott, de mindig is az volt az elképzelésünk, hogy egy saját, koherens ülőgarnitúra-rendszer létrehozásának szenteljük magunkat. Miután szenvedélyesen megterveztük és megalkottuk első irodai székünket, világossá vált, hogy ez a jövő útja. Rövid időn belül megjelent az első katalógusunk, amelyet az első sikerek követtek. Hogyan is felejthetnénk el az első vásárunkat. Sok év telt el, de kitörölhetetlen marad az emlék, amikor láttuk termékeinket bevezetni az irodai világba...

További információt találhat az  DIEMME weboldalán: https://www.diemmeoffice.com

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

CIRCUIT moduláris ülőbútor

Ez egy élvonalbeli technikai megoldás, amely képes abszolút alkalmazkodni ahhoz a környezethez, amelyhez választották, egyenes vagy íves formát ölt, és beépített írótáblával és USB-portokkal is felszerelhető. A Circuit egy rendkívül moduláris és sokoldalúan felhasználható ülőbútor.

CLEA lounge fotel

A CLEA egy lágy, kanyargós profilú szék. Formájának lágyságát az opcionális krómozott kartámaszok is tükrözik, amelyek az ülés mentén egy megszakítás nélküli íves vonalban futnak végig. Harmonikus és elegáns, a CLEA PLUS változatban is kapható, amely karosszék lekerekített formáival és beépített karfáival tűnik ki.

CLOP Community előadó és oktatótermi szék

A vintage design és a kortárs hozzáállás kombinációja teszi a Clopot praktikus és ergonomikus választássá. Előadótermi vagy oktatótermi használatra a Clop írótáblával is kapható. Innovatív formatervezésű, letisztult vonalvezetésű szék; négylábú és szánkóalapú változatban, krómozott, fekete vagy fehér színben. A vázrendszer két-, három-, négy- és ötüléses kivitelben is kapható.

CLOP tárgyalószék

A CLOP látogatói- tárgyalószék változatban, gazdag személyre szabhatósági lehetőségeinek köszönhetően könnyen kiegészíti a többi berendezési tárgyat.
A DorigoDesign által tervezett Clop letisztult vonalvezetésével és kagylóhátlapjával tűnik ki. Vintage dizájnja kortárs hozzáállással párosul, így a Clop ergonomikus választássá válik.

CROSS moduláris ülőbútor

Az egyes lekerekített, ívelt sarkokkal ellátott, lekerekített blokkokból álló CROSS egy kényelmes moduláris ülőbútor. Csak néhány egységből áll, de szokatlan és eddig soha nem látott konstellációkba konfigurálható. Feltűnő hatása fokozható a puff alap és a háttámla különleges kárpitozásának kiválasztásával. Elegáns és eredeti moduláris kanapék. Nagy sűrűségű poliuretán habbal kárpitozott fa váz. Fekete polipropilén lábak.

DOUBLE fotel és kanapé

A DOUBLE rendszer új perspektívába helyezi a modularitás egész koncepcióját. A dupla fotelek, amelyeket jellegzetes, lineáris kialakítás jellemez, két változatban készülnek: az egyik nyitott, kifelé szélesedő, a másik zártabb. Létezik egy kanapé is, amely a zárt székkel is összeilleszthető. Ha ezeket a darabokat kombinálják, akkor a lábaktól egészen a karfákig tartó átlósok dinamikus játékát hozhatják létre. Elegáns formájú fotelek, amelyek tökéletesen úgy vannak kialakítva, hogy szorosan egymásba illeszkedjenek.
 

EON étkező és bárszék

Az EON szék karcsúságával minimalista és nagyon elegáns környezethez egyaránt alkalmazkodik. Úgy tervezték, hogy maximális kényelmet nyújtson a használat minden egyes pillanatában. Az EON vendégszerető és magába záró, nagyvonalúan kényelmes ülőlapja jellegzetes geometrikus mintákkal van körülvéve. Az egyik legmegfelelőbb szék a szerződéskötésekhez, irodába vagy akár otthonába. Többféle lábbal és színben is kapható. Az EON bárszékként is rendelhető, a székkel való együttes használata egyedi összhangot teremthet bármely térben.

EON tárgyalószék

Az EON szék karcsúságával minimalista és nagyon elegáns környezethez egyaránt alkalmazkodik. Úgy tervezték, hogy maximális kényelmet nyújtson a használat minden egyes pillanatában. Az EON vendégszerető és magába záró, nagyvonalúan kényelmes ülőlapja jellegzetes geometrikus mintákkal van körülvéve. Az egyik legmegfelelőbb szék a szerződéskötésekhez, irodába vagy akár otthonába. Többféle lábbal és színben is kapható.

EON lounge fotel

A gyengéd ívek egy különleges formát alkotnak az EON lounge fotel esetében. A lounge fotel a hozzá tartozó lábtartóval együtt egy kényelmes ülőalkalmatosságot kínál, a kollekciót pedig egy nagyvonalú és ugyanolyan kényelmes kanapé teszi teljessé. Háttámlája ívelt, poliuretán habbal párnázott fából készül, és teljesen kárpitozott. Láb változatai: Fekete lakkozott szánkótalp vagy 4 lábas fekete lakkozott alumíniumból. A kollekció lounge fotelből, kétüléses kanapéból és lábtartóból áll.
 

FIT operatív szék

Minden FIT széket elegáns formája, valamint a párnázott ülés és háttámla közötti kontraszt jellemez. A FIT MESH háttámla; a FIT UP hőformázott szövetből készült háttámla eredeti kialakítása; a FIT POLY háttámla üvegszálból és polipropilénből. Keresztirányúságuk lehetővé teszi, hogy ezek a székek jól illeszkedjenek a különböző környezetekbe, és modern eleganciát kölcsönözzenek.

TOFFEE fotel és kanapé

A TOFFEE kollekciót a funkcionális megoldások eredetisége jellemzi. A fotel a nagyvonalúan párnázott karfáknak köszönhetően körülölelő érzést kelt, míg az egypárnás kanapé lehetővé teszi, hogy az emberek kényelmesen együtt üljenek. Mindkettőnél a váz elöl fokozatosan lejt, ami szabadságot teremt az ülésmód tekintetében. Fekete lakkozott falábak. Háromszemélyes kanapé is kapható.

HALFPIPE vezetői szék

A HALFPIPE vezetői szék sokoldalúságának köszönhetően minden típusú irodai helyiségben használható. A plusz párnázottság még nagyobb kényelmet biztosít. Az alacsony háttámlájú változatok elegánsan illeszkednek tárgyalóhelyiségekbe. Többféle láb típussal választható. A szinkronmechanizmus biztosítja a gázlift szabályozást és a háttámla dőlését, különböző pozíciókban rögzíthető, ütésgátló mechanizmussal és testsúlybeállítással. A tárgyaló- és várótermi szék közepes magasságú háttámlával rendelkezik, itt is többféle lábtípusból választhatunk. Kétféle karfa áll rendelkezésre: a klasszikus változathoz kárpitozott, vagy polírozott alumíniumból készült. 

LIBERTY operatív szék

A LIBERTY széket modern és könnyed kompozíciós vonalai minimalista dizájnnal rendelkező családdá teszik. A Liberty nagyszerűen néz ki és olyan ergonomikus, nagy teljesítményű elemekkel büszkélkedhet, mint az egyensúlyozó lengőmechanizmus és a nem deformálódó háló. Ezek a jellemzők alkalmassá teszik a hosszabb ideig tartó ülésre bármilyen munkaterületen.

MARGARITA fotel

A DorigoDesign által készített MARGARITA egy lekerekített formákkal rendelkező karcsú szék, amely tökéletes társ a pihenés és az interakció pillanataiban. Kapható ülőpárnával, teljesen kárpitozottan vagy kárpitozás nélkül, amely változatban beltéren és kültéren egyaránt használható. A Margarita széles formája és tágas ülőfelülete friss és kortárs dizájnnal párosul. Modern vonalvezetésű karosszék, mely ideális váró- és tárgyalóterekbe. Kültéri használatra is alkalmas, színes polietilén különböző árnyalataiban (fehér, taupe, antracitszürke, piros, zöld és sárga), vagy ülőpárnával, illetve teljesen kárpitozott kivitelben kapható.
 

NUKE szék

Vidámság és kényelem - ez a NUKE. 100%-ban újrahasznosítható anyagból készült. Ellenáll az UV-sugaraknak, így ideális szék kültéri használatra, mivel minden időjárási viszonynak ellenáll. A Nuke négy színben kapható: kék, sárga, narancssárga és fehér. Mind fizikai összetételét, mind játékosságát tekintve eredeti szék, puszta unikum.

ORIGAMI szék

Az Origami székek rendkívül praktikusak, kialakításuk finom és funkcionális. Ez a helytakarékos alkotás pillanatok alatt összehajtható, majd az alján található kampó segítségével félrerakható. Az Origami széket kifejezetten elegáns és hatékony tárgyalótermekbe tervezték.

PASS fotel

Kényelmes, lekerekített formája és lapított felső része lehetővé teszi, hogy teljesen a tárgyalóasztal alá csússzon. A Pass elegánsan sokoldalú, minden környezetbe egyaránt jól illeszkedik, a külső héj pedig divatos színkombinációkban kapható. Egy fotel, mely ideális konferencia-, tárgyalóhelyiségekbe és várókba is.

ROCKET fogas

A ROCKET fogasok feldobnak bármilyen területet vagy falat, életet és modernitást kölcsönöznek, ideálisak választás irodákba. Epoxi bevonatú fémkerettel ellátott fogasok kollekciója, amely ideális bármilyen környezetbe. A fali kampókkal akár három kabát is felakasztható bármilyen zárt térben, míg a szabadon álló változat kerek oszlopot tartalmaz esernyőtartóval és kilenc kampóval.

SKIN operatív szék

Elegáns kialakítás, gondosan kiegyensúlyozott arányok és rejtett ergonómiai funkciók. Ez az új operatív szék koncepcionálisan más, forradalmasítva az irodai székek egész elképzelését. Szigorú szubtrakcióval egy olyan terméket sikerült létrehozni, amelynek háttámlája profilból nézve szinte észrevehetetlen, de ülő helyzetben mégis magával ragadó. A SKIN szék számtalan testreszabási lehetőséget kínál az egyéni felhasználók igényeinek kielégítésére. A különböző mechanizmusok, háttámla-, talp- és karfatípusok, valamint a különböző színek és kárpitok közötti választás lehetővé teszi, hogy minden egyes felhasználó és minden vállalat megtalálja a saját SKIN székét.

SNAKE moduláris ülőbútor

A SNAKE moduláris rendszer így testreszabható és számos elemmel rendelkezik. A padok különböző hosszúságúak, opcionálisan karfával és háttámlával is rendelhetőek, kis asztalokkal, konnektorokkal és tartozékokkal, például újságtartókkal, növénytartókkal és ruhatárakkal is elláthatóak. Válaszfalak is kaphatók hozzá, amelyeket az ülésekhez háttámlaként lehet felszerelni, vagy külön-külön is használhatók, hogy több, személyes privát szférát biztosító területet hozzanak létre. 

VELVET vezetői szék

A VELVET identitását az oldalvonal és a rengeteg testre szabható részlet fejezi ki. Könnyű és karcsú, de a nagy sűrűségű ülésnek köszönhetően mégis kényelmes. A Velvet kétféle karfát kínál: alumíniumból készültet, amely kortárs környezetbe illeszkedik, és teljesen kárpitozottat, amely jól illeszkedik a hagyományosabb környezetbe. Ideális vezetői, menedzseri irodákba és impozáns tárgyalótermekbe.