Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Háttámla Kárpitozott
Karfa Opcionális
Ülőlap Kárpitozott
Kiegészítők asztal, paraván, akasztó, fogas, USB csatlakozó

SNAKE moduláris ülőbútor

A SNAKE moduláris rendszer így testreszabható és számos elemmel rendelkezik. A padok különböző hosszúságúak, opcionálisan karfával és háttámlával is rendelhetőek, kis asztalokkal, konnektorokkal és tartozékokkal, például újságtartókkal, növénytartókkal és ruhatárakkal is elláthatóak. Válaszfalak is kaphatók hozzá, amelyeket az ülésekhez háttámlaként lehet felszerelni, vagy külön-külön is használhatók, hogy több, személyes privát szférát biztosító területet hozzanak létre. 

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Végtelen kombináció

Minimális vonalakkal rendelkező, funkcionális várótermekbe ideális moduláris rendszer, amely két-, három- és négyszemélyes ülőpadokból áll, HPL ülőfelülettel, fekete vagy fehér lakkozott fémvázzal, állítható lábakkal. Színesebbé és kényelmesebbé tehetőek olyan kiegészítőkkel, mint a kárpitozott ülések, háttámlák és karfák, hálózati csatlakozók, számítógép-kiegészítő asztal, L-alakú konfigurációkhoz sarokként is használható kerek asztal, sőt ruhatárak, állványok és felfüggesztett funkciójú polcok.
A termékcsalád három különböző méretű kárpitozott paravánt is tartalmaz, amelyek önállóan vagy a kerethez rögzítve használhatók a terek felosztására. A pad 70 cm magas változata is kapható, amely támasztópadként vagy informális ülőhelyként is használható, és létezik 101 cm magas asztali változat is: minden elem az egész rendszerben működik.

Színválaszték PDF:

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Technikai információk

SNAKE technikai információk: