Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Támla felület Nincs támla
Ülőlap Kárpitozott
Váz Műanyag (Fekete)

WOBBY álláskönnyítő szék

Egészségesebb munkakörnyezet

A hosszan tartó, sok üléssel járó munka elkerülhetetlenül kényelmetlenséget okoz, és negatív hatással van a hatékonyságunkra. Ezért egyre több modern irodát alakítanak ki úgy, hogy a lehető leghatékonyabb és legegészségesebb munkakörnyezetet hozzák létre. Ezért mutatjuk be a WOBBY széket - egy olyan megoldást, amely segít abban, hogy Ön jobban érezze magát a munkahelyén.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Az Ön legjobb irodai partnere

A WOBBY szék remek választás azok számára, akik egészségesebb ülési alternatívákat keresnek. Tökéletes aktív ülőmegoldás a dinamikus munka- és együttműködési területekhez. A felső rész együtt mozog a felhasználójával, így a szék álló helyzetben támasztékként is használható. Ez lehetővé teszi, hogy egész nap változtassa a testhelyzetét a munkahelyen anélkül, hogy elterelné a figyelmét a fontos feladatokról. Modern és elegáns kialakításának köszönhetően ez az egyensúlyozószék bármilyen korszerű irodai térbe illeszkedik.

Egyedülálló pivot rendszer

Ennek a széknek a megkülönböztető jellemzője az egyedi forgórendszer, amely egy elegáns fekete műanyag talpba van rejtve. E rendszer segítségével az ülés minden irányban akár 8 fokban dönthető és 360 fokban elforgatható. Csúszásmentes felületével a szék alapja mindig stabil marad, a kiváló minőségű anyagok pedig biztonságos és hosszú távú használatot biztosítanak.

Különböző igényekhez kialakítva

A pneumatikus emelőmechanizmus lehetővé teszi a tökéletes szint finombeállítását a különböző munkafelület magasságokhoz. Az állítható ülésmagasság 60 cm és 85 cm közötti tartományban állítható, így az elegáns barna bőrszíj segítségével pillanatok alatt simán átállíthatod az ülőhelyzetből az állóhelyzetbe. A testhelyzet rendszeres változtatása hatékonyabbá és kreatívabbá teszi a munkát még hosszú munkaidőben is.

Jelentős funkcionalitás

A WOBBY forgószék könnyen illeszthető az állítható magasságú íróasztalokhoz, valamint a magas, illetve a tárgyalóasztalokhoz. Kompakt méretének köszönhetően ez a szék különböző méretű SILENT ROOM akusztikus bútorokhoz vagy kisebb tárgyalókhoz is tökéletesen illeszkedik. A zsámoly ülőfelülete poliuretánból készült, és szövet, valódi bőr és bőrhatású kárpitozással széles választékban rendelhető. A legmegfelelőbb színek kiválasztásával a kívánt karaktert adhatja ennek a mérlegszéknek, és könnyen illeszkedhet a meglévő irodai belsőépítészeti megoldásokhoz.

Alapáras színek - BERTA:

AD0 AD1 AD3 AD5 AD6
AD7 AD8 AD9 AI0 AI1
AI2 AI3 AI4 AI5 AI6
AI7 AI8

Alapáras színek - BONDAI:

GE1 GE2 GE3 GE4 GE5
GE6 GE7 GE8 GE9 GF5
GF6

Alapáras színek - ERA:

C02 C03 C09 C11 C13
C14 C16 C21 C24 C28
C29 C34 C35 C36 C39
C40 C42

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

WOBBY (régen SWAY) katalógus:

WOBBY (régen SWAY) technikai információk: