Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vank

Bútorokat készítünk. Kézzelfogható jeleket a térben. Intelligens módon, a természet tiszteletben tartásával és a legmodernebb technológiák felhasználásával gyártott bútorokat.

Küzdünk a méreganyagoktól és szennyezéstől mentes környezetért. Célunk a klímasemlegesség. Felelősséget érzünk a terveinkért. A fejlődés olyan útját követjük, ahol a mai generáció igényeit úgy elégítjük ki, hogy közben nem korlátozzuk a jövő generációinak lehetőségeit, hogy ugyanazokból az erőforrásokból részesüljenek. Az alkotás során felhasználjuk az ergonómiával és az emberi szükségletekkel kapcsolatos ismereteinket, tehetségünket és szenvedélyünket. Ezen anyagokat használva szenvedélyünket olyan alkotásokká formáljuk, amelyek esztétikailag teljes mértékben képesek megfelelni a legnagyobb kihívásoknak is. A "művészet mindenhol" gondolatát valósítjuk meg azzal, hogy modern bútorokat gyártunk irodákba, közterekre és otthonokba.

További információt találhat a VANK weboldalán: https://vank.design/en/start

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

RING lounge ülőbútor

A RING család irodaszéket, lounge fotelt, kanapét, bárszéket és puffot magában foglalkozó kollekció, ami vidám és bohókás hangulatot visz az irodába. A RING tökéletes választás közösségi terekbe, recepciós helyiségbe, előterek vagy kávézók berendezésére. A kollekció védjegye a nagyvonalú vonalak, a modernista váz és körkörös forma, a gyűrött hatású szövetek. Ez a megoldás a fenntarthatóság jegyében született: a design lehetővé teszi, hogy újrahasznosított elemeket használjanak benne, az ülés pedig újrahasznosított poliuretánt tartalmaz. A kollekció tartalmaz tovább dohányzóasztalt, bárasztalt és home office íróasztalt is.

V6 operatív szék

Arra tervezték, hogy lendületet vigyen a munkába. A V6 irodai forgószék intuitív mechanikát használ, ami számos funkciót ellát. A szék külseje korszerűségről árulkodik. A design erősen emlékeztet minket a sportautók formavilágára. A közös pontok a lendületes vonalak és a hangsúlyom aluminium elemek. A perforált hálós háttámlát geometriai minták díszítik és a könnyedség érzetét adják a széknek.