Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Front anyag Melamin
Korpusz anyag Melamin
Választható zárak Kulcsos

CARGO fiókos tároló

A CARGO fiókos tároló azoknak az igényeit elégíti ki, akiknek fontos a rend a munkahelyen. A választható fiókos kiegészítőkkel könnyen kialakítható egy teljesen funkcionális, egyéni igényeknek megfelelő belső tér. A darabot kiváló minőségű kézműves kivitelezés és ragasztott szerkezet jellemzi. Ezenkívül számozott zárral rendelkezik, cserélhető hengerrel és puha záródású rendszerrel.
 

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

A CARGO-val felszerelt munkaállomások teljesen új munkaélményt nyújtanak. A MARO munkaállomásokkal való kompatibilitásnak köszönhetően megnövelt munkaterületet és többletfunkcionalitást biztosítanak. A kézi dokumentumok és írószerek rendszerezését segítő tartozékok széles választéka áll rendelkezésre.

A CARGO állványok (magas) nem szabványos irodai megoldások, amelyek privát teret adnak és támogatják a munkahelyi szervezettséget. A magas minőség, amelyet a soft close mechanizmus, a ragasztott szerkezet kihangsúlyoz, kiegészíti a további szervezési tartozékokat - tolltartók, irattartó rekeszek, iratgyűjtők vagy fióktartók.

Színválaszték:

Fém:

M01 M02 M03 M04 M05
M06 M07 M08 M09

Melamin:

STD1 STD2 STD3 STD4 STD5
STD6 STD7 STD8 STD10 STD11
STD12 STD13 STD14 STD15 STD16
STD17    

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógus

Cargo katalógus: