Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Asztal Külön rendelhető
LED világítás Opcionális
Anyag Melamin és üveg

NICE recepciós bútor

A megfelelő bemutatkozás fontossága. A LAS Mobili NICE fogadórendszere, amelyet arra terveztek, hogy ne maradjon észrevétlen. A Nice üdvözöl, és ezt a legjobb módon teszi: a hátsó lakkozott üveg eleganciájával; a fényes és matt kivitelezés kifinomultságával; a hátulról megvilágított, szaténozott üvegből készült homlokzatokkal, amelyek kijelölik és orientálják a recepciót; a tartóelemek funkcionalitásával, amelyek egy kifinomult design szerves részévé válnak. Világos feliratok, kontrasztos anyagok bölcsen keverve, tökéletesen racionális vonalak. A NICE- nos, nagyon szép!

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

A Nice egy olyan fogadórendszer, amelyet számos komponens és tartozék gazdagít, amelyek kombinálásával nagy komplexitású és erős vizuális hatású kompozíciókat lehet kialakítani. Az előlapok a lakkozott vagy háttérvilágított üvegmodulok beépítésének lehetőségének köszönhetően lehetővé teszik a felületek és anyagok variálását.

A tárolóelemek érdekes játékainak létrehozásával változatosabbá tehetik a recepciós kompozíciót. Úgy tervezték őket, hogy fokozzák a funkcionalitást és megfelelő tárolást biztosítsanak a munkalapok közelében. A felső felületek a szomszédos polcokhoz hasonlóan fából és üvegből készülhetnek.

A tárolóegységek olyan elemek, amelyeket úgy terveztek, hogy a tárolási funkciót a munkahelyek szerkezeti és felosztásával kombinálva jellemezzenek minden kompozíciót. A teljes kihúzás lehetővé teszi a tökéletes működést a legjobb használhatóságnak és a belső terek optimalizálásának köszönhetően. Lineáris vagy összetettebb kompozíciókban tervezett recepciós pultok, amelyek falhoz vagy a szoba közepére helyezhetők. A vendégek és az üzemeltetők számára egyaránt rendkívül funkcionális információs pontok.

Melamin:

15 - Bianco natur 16 - Nero natur 29 - Noce italia 50 - Zebrand HG 69 - Bianco BR

Üveg:

10 - Vetro nero 78 - Vetro bianco 99 - Vetro satino

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógus

NICE recepciós pult Katalógus: