Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Háttámla Kárpitozott
Ülőlap Kárpitozott
Láb anyaga Műanyag

SOFT ROCK moduláris ülőbútor

Egy Lounge kollekció, amit egy új generáció ihletett

Generációváltásnak vagyunk tanúi a munkaerőpiacon, amely során a mára a dolgozók legnagyobb százaléka az Y-generációból kerül ki. Ez a jelenség az irodai környezetben is agy változásokat hoz magával. A munkahelyi elégedettség nagyon fontossá vált a millennialok számára. Ugyanakkor azt is érzik, hogy a munkavégzésnek nem szabad kizárólag egy hivatalos térre korlátozódnia, így számukra bármilyen helyszín iroda lehet, ahol van elérhető elektromos áram és internet.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Elmélyülten dolgozni, miközben kényelmesen elnyúlunk egy fotelben, nos ez az igény mára hétköznapivá vált. Az otthonos környezet nyugodt légkört teremt, a kollégákkal folytatott kommunikáció is sokkal oldottabb, lazább, és motiváltabban tudunk így dolgozni.

A nyitottság, a szabadság élménye és a rugalmas szemlélet hívta életre a SOFT ROCK lounge kollekciót. A lounge bútorok már nem kizárólag a pihenőtérbe tartoznak. A SOFT ROCK ülőbútorai észrevétlenül simulnak be a legkülönfélébb irodai vagy otthoni környezetbe. A lazaságának köszönhetően segít kötetlen, oldott hangulatot teremteni egy megbeszélésen, egyedül végzett vagy közös feladaton történő munka során. A moduláris ülőbútor plusz szabadságot és mobilitást ad az élményben, így egy modern irodában stresszmentesen tudjuk megoldani a napi feladatainkat.

Alapáras színek - BERTA:

AD0 AD1 AD3 AD5 AD6
AD7 AD8 AD9 AI0 AI1
AI2 AI3 AI4 AI5 AI6
AI7 AI8

Alapáras színek - ERA:

C03 C06 C09 C10 C11
C12 C13 C14 C15 C16
C17 C18 C20

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Technikai információk

SOFT ROCK technikai információk: