Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Softline

A SOFTLINE hosszú utat tett meg azóta, hogy 1979-ben elkezdtek bútorokat gyártani. Innovatív, ikonikus és kiváló minőségű bútorok létrehozásával nemzetközi márkává váltak, és modern, színes dizájnjaikkal a világ minden táján találkozhatunk. Egy dolog azonban nem változott: minden modern kárpitozott bútorukat még mindig Dániában, saját gyárukban készítik.

Büszkén mutatjuk be a kortárs SOFTLINE bútorok következő generációját, valamint új dizájnkoncepcióját és színeiket, amelyeket a globális közönség folyamatosan változó igényeinek megfelelően alkottak meg. Manapság megkövetelik, hogy a bútorok többféleképpen kombinálhatók és különböző módon használhatók legyenek - ezt a követelményt bútoraik nagy része egyedülálló integrált funkciókkal elégíti ki, amelyek lehetővé teszik, hogy ugyanazt a bútordarabot pl. ülésre, pihenésre és alvásra is lehessen használni.

Szorosan együttműködnek vezető nemzetközi tervezőkkel, akik mindannyian osztoznak a minőség, a kreativitás és a stílus iránti szenvedélyben, amely a SOFTLINE-t jellemzi. Ők adják át egyedi véleményüket az aktuális trendekről és a globális életstílusról, aminek eredményeképpen olyan kollekciót kapunk, amely a nemzetközi közönségre is hatással van, és a modern élet minden aspektusának megfelel.

Fedezze fel az új kollekciót és a kiemelkedő minőséget, az új és környezetbarát anyagokat inspiráló színekben és az innovatív stílust. Kortárs designer bútorok, amelyek tökéletesen alkalmasak otthonok és nyilvános terek díszítésére a világ bármely pontján.

További információt találhat a SOFTLINE weboldalán: http://www.softline.dk/en/index.php

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

OPERA kanapé

Modern, mégis időtálló dizájnú társalgó sorozat, amely funkciójával és stílusával rengeteg lehetőséget kínál. Az OPERA sokoldalúan használható társalgó kanapéként hagyományos ülőcsoportokban, nagyobb összeállításként, vagy olyan fotelként, amely magányt, teret biztosít az elmélkedéshez vagy a beszélgetéshez - attól függően, hogy magas vagy alacsony háttámlájút választ, vagy a két modell kombinációjával csoportokban rendezi el. Az OPERA formatervezése nagyfokú sokoldalúságot biztosít az anyagok és színek tekintetében. A kortárs életstílus és a kommunikáció, az interakció és a magánélet iránti igényeket szem előtt tartva készült.

SAND kanapé

ÉLVONALBELI TERVEZÉS. A SAND kollekció a természet által inspirált élvonalbeli design. A fő inspirációt az adja, ahogyan a víz átalakítja és formálja a köveket az idők során, és ahogyan a homok folyamatosan új formákat hoz létre. A SAND kollekció egyedi és funkcionális bútorok, amelyek kényelmes és békés környezetet teremtenek Önnek és a környezetében élőknek.

SISTERS lounge kanapé

SISTERS- NÉGY ELEM GYÖNYÖRŰ KAPCSOLATBAN. A SISTERS szoborszerű és sokoldalú puffok és ülőgarnitúrák egyedülálló kollekciója. Tervezésüknek nincs meghatározott "iránya", és szabadon elhelyezhetők a környezetben, ami korlátlan kreatív tervezést biztosít a belsőépítésznek. A design lágy, könnyű és organikus, és 4 méretben kapható, amelyek kombinálhatók vagy önmagukban is használhatók. A legnagyobb méret kényelmes háttámlával rendelkezik, így tökéletesen alkalmas nagy váróterekbe és nyilvános helyiségekbe való beépítésre.

BAIXA fotel

A BAIXA egy kényelmes, egyedi kialakítású társalgószék, amely a múltat és a jövőt egyaránt megragadja. Az ágyéktámasz a háttámla felső részéhez hasonlóan lágy és kerek vonalakkal, áramló, harmonikus mozdulattal fordul át a karfába. Így egy olyan sziluett alakul ki, amely egy naplementére emlékeztet a puha homokdűnékben, innen ered a szék neve.

EDEN fotel

Frissítően új, a sportkocsik által inspirált varrással, klasszikus erényekkel kombinálva, stílusos fakeret formájában. A tágas szék fő jellemzői a puha és nagyon kényelmes ülés és háttámla, amelyek lehetővé teszik a különböző ülőpozíciókat. A design hidat épít számos elem között, mint például a lágy és a férfias, az innováció és a hagyomány, valamint a privát és a nyilvános terek között.