Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Sits

27 év hosszú idő. Mondhatnak bármit amit akarnak az időről, de néha a javunkra válik. A SITS olyan múltra tekint vissza, amelynek során új utakat találtak a bútorgyártásban, és egy tucatnyi embert foglalkoztató vállalatból több ezer embert foglalkoztató céggé váltak, amely több mint húsz európai piacon van jelen.

Az, hogy a világ egyik legnagyobb lakberendezési vállalatának beszállítójává választották őket, sokat jelentett - a vállalkozás fejlődése szempontjából, valamint az ezzel járó bátorító pecsét miatt is. Történelmük azt mutatja, hogy elérték, amit kitűztek maguk elé: hosszú távon gondolkodó, megbízható vállalattá váltak. Ahhoz azonban, hogy ez így is maradjon, mindenre támaszkodniuk kell, csak a múltra nem. Ehelyett folyamatosan haladni, fejlődni kell, minden nap és minden szinten.

További információt találhat a SITS weboldalán: https://www.sits.eu/

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

HUGO kanapé

A titok a párnában rejtőzik! A rendkívül rugalmas habszivacs garantálja a komfortot, az ülőpárnák és a kecses karfájának íve pedig a lágy megjelenést. A HUGO kanapénál lehetőség van a kacsatoll töltet választására is, így egy puhább komforttal és kérhetjük!

OLIVER fotel

A feltűnő fémkerete miatt az Oliver stílusos kiegészítője bármely helyiségnek. De ez a fotel nem csak a dizájnról szól. Üljön le, és hamar észreveszi, hogy az Oliver többről szól, mint a jó megjelenésről.

TOKYO kanapé

Lágy és modern vonalvezetés – ez jellemző a TOKYO kanapéra, mely rengeteg elemmel és modullal variálható. A kiváló minőségű szövetek tapintása és a kecses lábak formája adja meg nappalink utolsó simítását, ha ezt a kanapét választjuk otthonunkba.