Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Quinti

A Quinti 1975-ben alakult, és tevékenységét a mechanikai ágazatban folytatja, mint a székek és kanapék fém alkatrészeinek gyártója. 1993 fordulópont a vállalat történetében: Mirko Quinti érkezése megállíthatatlan fejlődési folyamatot indított el, amely még napjainkban is tart. Az évek során minden folyamatot internalizáltak, a tervezőkkel való együttműködésnek köszönhetően a termékek nemzetközileg elismertek, de mindenekelőtt a vállalat fiatal és hozzáértő munkatársakkal szerveződött, akik minden kihívásnak lelkesen képesek megfelelni.

További információt találhat a QUINTI weboldalán: https://www.quinti.com/en/

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

ANNA fotel

Az Anna fotel kerek formái leülésre invitálnak, miközben a hátsó oldala egyedi megjelenést kölcsönöz. Az Annát szállodákban és éttermekben való használatra tervezték, de irodákban és otthonokban sem mutat rosszul. Az Anna nagymértékben testre szabható, és kiváló minőségű bőrökkel és szövetekkel kárpitozható.

CLUB lounge fotel és kanapé

Fotelek és kanapék egyszerű és elegáns ízléssel, amelyeket otthoni vagy céges használatra és közösségi környezetbe is terveztek. Testreszabható különböző típusú és színű kárpitokkal is. A váz kétféle változatban kapható: szögletes ezüstszürke fém vagy fa lábak natúr vagy wengè kivitelben.  A fotel és a kanapé is testre szabható igény szerint speciális gyártással, mint a különböző anyagok vagy színek használata.

GINERVA fotel

Az ülőlap változó sűrűségű párnázatból készült, hogy mindig magas szintű kényelmet garantáljon. Négy lábas vagy forgó talpas verzióban kapható, sötétbarna, arany vagy nikkelezett lakkozott kivitelben. Sokoldalúan használható, mivel kétüléses kanapé és pad is kapható belőle. A karfa nélküli ülőlap az eredeti változat tökéletes alternatívája. A karfák hiánya kompaktabbá és sokoldalúbbá teszi a széket, emiatt különösen alkalmas éttermekbe és olyan környezetekbe, ahol kevés a hely. 

HENDRICK moduláris ülőbútor

A funkcionális és stilisztikai sokoldalúság a Hendrick moduláris ülőbútorban fejeződik ki a legjobban. Szoborszerű, eredeti, kompakt és kényelmes moduljai tökéletesen illeszkednek egymáshoz, és szinte végtelen számú kombinációs lehetőséget biztosítanak. Minden tér és minden stílus kifejezhető a Hendrick modulokból álló kompozícióval. Minden egyes komponens egy párnázott és kárpitozott faszerkezetből és egy fekete kivitelű, elegáns lábakkal ellátott, fém alapból áll. 

HILL fotel

Retro formájú, minimál kialakítású fotel. A lágy vonalak és a nagy sűrűségű habszivacs használata rendkívül kényelmessé és sokoldalúvá teszi. Elegancia, báj és kényelem a legautentikusabb formában.

KEIRA tárgyalószék

A Keira elegáns és kifinomult megjelenésű, a formák egyszerűségét más kényelmi szintekkel képes ötvözni. Lényeges és felismerhető vonalvezetése miatt könnyen használható magánlakásokban, éttermekben és szállodákban.

MANTA fotel

A Manta lounge fotel lényege a lágy és esszenciális formákban rejlik. A fotelre jellemzőek a lekerekített formák, amelyek az irodai, a lakókörnyezetben is kényelmes és zárt teret adnak. A váz 12 mm átmérőjű fémből készül, amely fekete matt vagy krómozott kivitelben kapható. 

OLGA szék

Az Olga székek praktikus szerkezetű, festett vagy horganyzott fémből készültek. A szék, a karfás karosszék és a puff széles körben testre szabható az ülések és a háttámla, a faanyagok, szövetek, bársonyok, bőrök és ökobőrök kiválasztásával.

ONLY JU lounge fotel

Az ONLY JU fotelt társalgókba és nyitott terekbe tervezték. Két különböző magasságú, ívelt panel keresztezi egymást, autentikus kagylót alkotva, amelynek belső részén a nagyméretű ülőfelület és a technológiai interfészek kapnak helyet.

TIMELESS szék

A TIMELESS egy elegáns és egyszerű szék kárpitozott üléssel, amely a Quinti összes anyagában és kivitelében kapható. A sokoldalú és könnyed váz (mindössze 4,50 kg súlyú)  többféle kivitelben - természetes kőris vagy fekete festett színben is kapható.

VOGUE lounge fotel és kanapé

A Quinti termékei könnyen testre szabhatók. Ez különösen igaz a Vogue-ra, amely páratlan minőséget és kivitelezést kínál. A Vogue egy olyan moduláris kanapérendszer, amely kifejező sokoldalúságának köszönhetően alkalmas arra, hogy dimenzionálisan és stilisztikailag változatos lineáris kombinációkat valósítson meg. A vonalvezetés egyszerűsége és a termékcsalád minden elemét jellemző szerkezetek sokoldalúsága biztosítja az összes modul kényelmes és gyors és egyszerű konfigurációját is. A Vogue ideális a nappaliba, a váróterembe, az előszobába vagy az irodába.

XA-XA dohányzóasztal

A Xa-Xa váróasztalok dekoratív kiegészítők, egyszerűek és sokoldalúak, elegáns és kifinomult formájúak. A hengeres asztallap fehér carrarai vagy fekete marquina márványból készült, váza cementszerkezetű. A lekerekített formájú asztallapok HPL vagy fehér melaminból egyaránt rendelhetőek.

AMELIE lounge fotel

Az Amelie lágy és karcsú vonalvezetése a Comfort változatban tovább fokozódik, amely, ahogy a neve is mutatja, eddig nem látott szintű kényelmet kínál. A háttámlán végigfutó vízszintes varrásvonalak jelzik a párnázás vastagságát, míg a különféle opciók és a krómozott kartámaszok kifinomult és időtálló dizájnelemmé teszik az Amelie-t olyan különlegessé.

AMELIE COMFORT vezetői szék

Az Amelie lágy és karcsú vonalvezetése a Comfort változatban tovább fokozódik, amely, ahogy a neve is mutatja, eddig nem látott szintű kényelmet kínál. A háttámlán végigfutó vízszintes varrásvonalak jelzik a párnázás vastagságát, míg a különféle opciók és a krómozott kartámaszok kifinomult és időtálló dizájnelemmé teszik az Amelie-t. Az Amelie puha és karcsú vonalvezetése példátlan látványt és kényelmet nyújt a szék használata során.

BRIDGE tárgyalószék

A Bridge, egy modern kollekció, amelyet a kettéosztott háttámla íves formái jellemeznek. Minden elemet tökéletesen integráltak annak érdekében, hogy egy eredeti, praktikus és kényelmes széket alkossanak, melyek alkalmasak lakó és irodai használatra. A Bridge több változatban is megrendelhető az ülőlapok és a hozzá tartozó kiegészítők összehangolásával. A háttámlára egy krómozott lemez is rendelhető, amely összeköti a két részt, de enélkül is megállja a helyét. Minden változat úgy lett tervezve, hogy biztosítsa a szék rakásolhatóságát, ezáta pedig a könnyű tárolását.

CHARLES WOOD vezetői szék

A különböző szöveteknek és a kombinációs lehetőségeknek köszönhetően a Charles az irodai és a lounge terekbe lesz tökéletes választás. A Charles szék maximális kényelmet nyújt a habszivacsos elemeknek, nagy méretének, vastagságának és a beépített poliuretán karfájának köszönhetően.

A Charles Wood szék 4 vagy 5 lábas változatban rendelhető kárpitozott háttámlával vagy tölgyfa rétegelt lemezből.

DEEP lounge fotel

A Deep, a Quinti új kollekciója innovatív formatervezéssel és releváns műszaki jellemzőkkel, lágy formák jellemzik. Az Archirivoltóval való együttműködésből született első keresztezett kollekció, amely eredeti megoldásokat hoz létre a vezetői, menedzseri, váró- és társalgói használat számára.

DEEP MANAGERIAL operatív szék

A Deep, a Quinti új kollekciója innovatív formatervezéssel és releváns műszaki jellemzőkkel, lágy formák jellemzik. Az Archirivoltóval való együttműködésből született első keresztezett kollekció, amely eredeti megoldásokat hoz létre a vezetői, menedzseri, váró- és társalgói használat számára.

DEEP PLASTIC tárgyalószék

A Deep, a Quinti új kollekciója innovatív formatervezéssel és releváns műszaki jellemzőkkel, lágy formák jellemzik. Az Archirivoltóval való együttműködésből született első keresztezett kollekció, amely eredeti megoldásokat hoz létre a vezetői, menedzseri, váró- és társalgói használat számára.

DEEP vezetői szék

A Deep, a Quinti új kollekciója innovatív formatervezéssel és releváns műszaki jellemzőkkel, lágy formák jellemzik. Az Archirivoltóval való együttműködésből született első keresztezett kollekció, amely eredeti megoldásokat hoz létre a vezetői, menedzseri, váró- és társalgói használat számára.

LEVEL lounge fotel

A LEVEL egy innovatív szék várakozáshoz és pihenéshez. Széles és kényelmes háttámlájú, magas színvonalú privát teret és akusztikai jellemzőket biztosító szék. Rendelhető fehér vagy fekete fém festett vázzal, 4 lábas kivitelben arany vagy fekete színben, vagy forgólábbal automatikus visszafordító mechanizmussal króm vagy fekete színben.

MEGA moduláris ülőbútor

A Mega egy moduláris ülőbútor, amelyet a modern dizájn és korlátlan testreszabási lehetőség jellemez. A modulok fémlábakkal és összekötő gerendával vannak ellátva; minden egyes ülőfelületnek saját formája van, hogy a többivel összekapcsolható legyen. A modulok kombinálásának lehetősége, valamint a fadeszkák és kis fémasztalok elérhetősége funkcionálissá és sokoldalúvá teszi a Megát.

HIP fotel

A HIP egy új Lounge fotel, amely alkalmas irodai és egyéb területekhez, amely magas és körbefutó formája és kényelmes, fekete vagy fehérre festett acél támlával ellátott karfája révén a HIP fotel ideális a váróterek privát sarkainak kialakításához.