Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Pedrali

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

BUDDY fotel és kanapé

A modern és sokoldalú elemekből álló Buddy kollekciót az ülés merész méretei és a karcsú, könnyű lábazat közötti kontraszt jellemzi. A kárpitozott ülőfelületek poliuretán habbal vannak töltve és alumínium lábakon állnak.

BUDDYHUB fotel és kanapé

A modern és sokoldalú elemekből álló Buddyhub kollekciót a magas háttámla, az ülés merész méretei és a karcsú, könnyű lábazat közötti kontraszt jellemzi. A kárpitozott ülőfelületek poliuretán habbal vannak töltve és alumínium lábakon állnak.

BUDDYHUB DESK operatív munkaasztal

Egy nagyon praktikus és hatékony munkaállomás, ahol a felhasználók jobban összpontosíthatnak a feladataikra és kicsit elvonulhatnak az iroda zajától. Egy tömör laminált lapból álló hangelnyelő panel veszi körül, ami egyfajta zárt fülkét hozva létre, amely biztosítja az akusztikus és tényleges privát teret. Szerkezetének és moduláris kialakításának köszönhetően kombinálható más Buddyhub Desk asztalokkal vagy az ugyanabból a kollekcióból származó társalgószékekkel, hogy elossza a nyitott tereket, és tárgyalóhelyiségeket hozzon létre. A panelt karcsú, könnyűszerkezetes keret tartja, amely megemeli a földtől és könnyíti az általános megjelenést, elősegítve a funkcionalitást, amely könnyebbé teszi a takarítást és karbantartási műveleteket. A munkaállomás elektromos kiállásokkal is rendelhető.

ILA lounge fotel

Elegáns és kiváló minőségű fotel, amely nagyfokú kényelmet, puhaságot biztosít. Ívelt, rugalmas vonalvezetése egyedülállóan öleli körül a benne ülőt. A karosszék merev poliuretánhabból készült külső héjjal és rugalmas poliuretánhabból készült belső héjjal. Négylábú, acélcsőből készült váza Ø30 mm-es.