Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Newform

A Newform Ufficio fő tevékenysége az irodabútorok és kiegészítők, a tárolás és a válaszfalak. A Newform az Aran World drésze - exportvezető a legjobb olasz vállalatok között a konyhák és más típusú bútorok tervezése, gyártása és forgalmazása terén. A több mint 50 éve szilárd és jelenleg is aktív valóság: az Aran World a világ 120 országában képviseli az ízlést és az olasz minőséget a bútorokban.

További információt találhat a NEWFORM weboldalán: https://newformufficio.aranworld.it/en/

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

MIRÓ vezetői asztal

A Miró kollekció a válaszunk az egyediség igényére. Presztízs, trend, stílus: exkluzív kromatikus hangulat, kifejezni és megosztani. A Miró teljes szabadságot biztosít a személyes törekvések kielégítésére. Fa, fényes és matt kivitelben, valamint üveg, több mint 100 különböző árnyalatban. Ez a mi javaslatunk, amely egyedülálló a maga nemében, hogy ösztönözze a kreativitást és fokozza a minden személyiségben titokban őrzött művészt.

SIMPOSIO vezetői asztal

A görög időkben a szimpózium volt az a kiváltságos hely, ahol az embert megkülönböztető értékek megnyilvánultak. A koncepcióhoz igazodva, a SIMPOSIO kollekció, a benne rejlő eleganciával, olyan anyagok és esszenciák kutatását eredményezi, amelyek egy olyan könnyed környezetben fogadnak minket, ahol könnyen kifejezhetjük magunkat. A SIMPOSIO az egyszerű íróasztaltól a tárgyalótermi megoldásokig, szekrényekig és könyvespolcokig terjedő választék, anélkül, hogy elveszítené az eredeti projekt lényegét.

KAMOS operatív munkaasztal

Kamos Plus, alapvető elegancia. A terek eklektikus modularitása a Kamos Plus minimális vonalait és sematikus racionalitását teszi értékessé. A rendelkezésre álló terek ergonómiája és biztonsága, a cselekvések hatékonyságának növelésére, így a munka hatékonyságának növelésére építve. A kifinomult stilisztikai részletek rendszere, amelyek túlmutatnak a funkciójukon. A választéka a komor Tundrai szilfától a határozott Tenebra dióig terjed, amely a maga nemében a közép-szintű, lineáris és decens ízlésű vezetői szintet képviseli.

TOWER EVO vezetői asztal

A TOWER EVO kínálta minőség tökéletesen kiszolgálja a középvezetői igényeket. A nagyvárosi, időtlen értékeket közvetít azáltal, hogy rugalmas megoldásokat és különböző variációs lehetőségeket kínál. A terméket továbbá vonzóvá teszi a kiváló ár-érték aránya.

OPERA vezetői és tárgyalóasztal

Az opera szót úgy ismerjük, mint olyan zenei darabot, amiben a prózai szöveget énekes formában adják elő. Az olasz nyelvben létezik másik jelentése is: határozott céllal végzett tevékenység, olyan cselekvés, amely hatékony és konkrét következményekkel jár. Ez az Opera...

Ahogy az opera is egy intellektuális munka eredménye, úgy a mi is előbb gondolkodtunk és utána cselekedtünk. Ilyen formán szembe is mentünk a piaci mainstream kívánalmaival és igyekeztünk a problémát a lényegénél megragadni, az irodai funkciókra és feladatokra közvetlenül megoldást találni. A Newform Ufficio keverte a különböző textúrájú asztallapokat az alumínium vázakkal. A megfelelő arányban kevert felületek, a kiváló anyagminőség és a időtálló szerkezet mind az irodai hatékonyságot segíti elő: hogy újra élmény legyen a munka az irodában!