Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Newform

A Newform Ufficio fő tevékenysége az irodabútorok és kiegészítők, a tárolás és a válaszfalak. A Newform az Aran World drésze - exportvezető a legjobb olasz vállalatok között a konyhák és más típusú bútorok tervezése, gyártása és forgalmazása terén. A több mint 50 éve szilárd és jelenleg is aktív valóság: az Aran World a világ 120 országában képviseli az ízlést és az olasz minőséget a bútorokban.

További információt találhat a NEWFORM weboldalán: https://newformufficio.aranworld.it/en/

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

TOWER EVO vezetői asztal

A TOWER EVO kínálta minőség tökéletesen kiszolgálja a középvezetői igényeket. A nagyvárosi, időtlen értékeket közvetít azáltal, hogy rugalmas megoldásokat és különböző variációs lehetőségeket kínál. A terméket továbbá vonzóvá teszi a kiváló ár-érték aránya.

OPERA vezetői és tárgyalóasztal

Az opera szót úgy ismerjük, mint olyan zenei darabot, amiben a prózai szöveget énekes formában adják elő. Az olasz nyelvben létezik másik jelentése is: határozott céllal végzett tevékenység, olyan cselekvés, amely hatékony és konkrét következményekkel jár. Ez az Opera...

Ahogy az opera is egy intellektuális munka eredménye, úgy a mi is előbb gondolkodtunk és utána cselekedtünk. Ilyen formán szembe is mentünk a piaci mainstream kívánalmaival és igyekeztünk a problémát a lényegénél megragadni, az irodai funkciókra és feladatokra közvetlenül megoldást találni. A Newform Ufficio keverte a különböző textúrájú asztallapokat az alumínium vázakkal. A megfelelő arányban kevert felületek, a kiváló anyagminőség és a időtálló szerkezet mind az irodai hatékonyságot segíti elő: hogy újra élmény legyen a munka az irodában!