Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Mobilspazio

A Mobilspazio több mint 20 éve a MOBILSPAZIO márkanév alatt a szállodai és turisztikai szálláshelyek bútorgyártására szakosodott. A részletekre való odafigyelés, az olasz stílus és a kiváló minőségű kivitelezés teszi bútorainkat tökéletessé cégek, szállodák, rezidenciák és apartmanok, panziók, diákszállások és bentlakásos iskolák, panziók és idősek otthonának berendezéséhez. A Mobilspazio hisz abban, hogy a tartós, hosszú élettartamú, könnyen kezelhető, esztétikus és barátságos bútorok alapvető fontosságúak minden szálláshely környezetében. Innovatív termékeket is kifejlesztettünk a vállalkozások, turistaszállások sokféle igényének kielégítésére, például helytakarékos mini konyháinkat. A világon már több mint 300 szálloda, rezidencia és szálláshely büszkélkedhet a Mobilspazio bútorok kiváló minőségével.

További információt találhat a Mobilspazio weboldalán: https://www.mobilspazio.it/en/

 

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

AJTÓ NÉLKÜLI bürokonyha

Az ajtó nélküli minikonyha a Mobilspazio által gyártott elegáns és funkcionális minikonyha. Egyszerű vonalak jellemzik, és mindig használatra kész. Tökéletesen illeszkedik a többi bútorhoz.

AJTÓS bürokonyha

Az ajtós bürokonyhában a stílus és a funkcionalitás párosul! Zárat adhat hozzá, és kiválaszthatja, hogy a teljes minikonyhát vagy csak a minibárt szeretné használni. Ha nincs használatban, a minikonyha szekrénnyé válik, amely beleolvad a berendezésbe. Minikonyháink tökéletesek lakásokba, közösségekbe és minden olyan helyiségbe, ahol egy kis helyet kell a legjobb módon berendezni.

REDŐNYÖS bürokonyha

A mini konyha redőnnyel a Mobilspazio védjegye. Praktikus és funkcionális, ugyanakkor esztétikailag is szemet gyönyörködtető. Amikor nincs használatban, a minikonyha könnyen becsukható, így rendezett hely marad. Szükség esetén zárral is kiegészíthető. Következésképpen az ügyfelek a konyha minden részét vagy csak a hűtőt használhatják.