Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MDD

Az .mdd hisz abban, hogy a jobb munkaélet a bizalmon alapul. A legjobb és egyedi megoldásokat keresve vizsgálják partnereik igényeit. Azért dolgoznak, hogy megfeleljenek az elvárásaiknak, függetlenül attól, hogy egy tervezési ötlettel vagy egy jobb irodahelyiség iránti igényével fordulnak hozzájuk.

További információt találhat a MDD weboldalán: https://mdd.eu/en/

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

AGORA moduláris ülőbútor

Úgy tervezték, hogy tükrözze nevének eredeti jelentését, hogy együttműködést kezdeményezzen - az igényektől függően az AGORA lehet moduláris kanapé, pad, polc vagy az előbb említett dolgok keveréke. Nagyon igényes co-working környezetben tesztelték, ami csak megerősítette a funkcionalitását. Az Agora legnagyobb előnye a konfigurációk sokfélesége. Megfelel az alkotó minden elvárásának -  lehetővé teszi, hogy az Agora különböző karakterű és méretű belső terekbe illeszkedjen.

KAIVA fotel és kanapé

Megkülönböztető forma és modularitás újratervezve - a KAIVA egy puha ülőbútor rendszer, amely a végfelhasználóra bízza a formával kapcsolatos döntést. A kész formáját az egymásra rakott kövek ihlették. A különböző elrendezések alapja mindössze néhány szabadon mozgatható, egyszerű elem, amelyek szabadon kombinálhatók. Az integrált ülések és háttámlák akusztikus kényelmet biztosítanak, így nincs szükség további válaszfalak kialakítására. Ezért a Kaiva kedvez a koncentrációt igénylő munkának. A KAIVA alkalmazható irodákban, szállodákban, várótermekben és közösségi helyeken.

MESH fotel és kanapé

Modern, dinamikus vonalvezetés és jellegzetes design - ez a MESH. A bútor megjelenésével kapcsolatban a végső döntést a végfelhasználóra bízza a gyártó. A háttámla típusának, a színsémák és a szövet típusának kiválasztási lehetősége lehetővé teszi a kollekció különböző belső terekhez és az adott helyen uralkodó tevékenységekhez való igazítását. A modern fotel és kanapé a háttámla formájától függően különféle célokat szolgálhat: az alacsonyabb háttámla kooperatív hangulatot teremt, a magasabb és szélesebb változat akusztikus fülkét teremt. A kollekciót stílusos asztalokkal lehet kiegészíteni.

GRACE fotel és kanapé

Klasszikusan elegáns enteriőrökbe tervezve - a GRACE puha ülőbútor kollekció, amely minden belső teret feldob. A kollekció a következőkből áll: két- és háromszemélyes kanapék, fotel, valamint négyzet és téglalap alakú asztalok. A stilisztikai utalás lehetővé teszi, hogy a kollekciót a modern és a klasszikus elrendezések összetartó elemeként alkalmazzuk. A minimalista váz és az ülőfelület a termékcsalád közös jellemzője. A vizuális kontrasztok vonzzák a figyelmet, miközben az egész kiemelkedik a formatervezéssel. A GRACE egyedi részletei minden belső teret feldíszítenek: a tágas előcsarnoktól a nappalikig.

NEW SCHOOL étkező és bárszék

Az iskolaszékek klasszikus formája vadonatúj megjelenésben - A New School székek többféle konfigurációt kínálnak, amelyek alkalmazkodnak a különböző rendeltetésű irodahelyiségekhez. A többféle láb opció, valamint a színválaszték széles skálája további funkciókkal egészíthető ki. A kényelem fokozható fejtámla vagy kartámasz hozzáadásával. A görgős szék és a klasszikus forgószék az irodai terekhez illeszkedik, míg a bárszékek kávézókba és étkezdékbe alkalmasak. A kárpitozott változat extra komfortot hoz a belső terekbe.

QUANDO vezetői asztal

Egyszerű vonalvezetés, dekoratív alumínium részletekkel - a minimalista Quando asztal tökéletesen illeszkedik minden modern térbe. A Quando kollekció időtlen dizájnjának és magas minőségének köszönhetően az elegancia új értelmezése, és jobb munkakomfortot biztosít. A rendszert egy menedzsertároló teszi teljessé, amely segít rendben tartani a munkaállomást.

CRYSTAL vezetői asztal

Modern karakter, amelyet finom színekkel hangsúlyoznak - a stílusos Crystal vezetői bútorok mindazok számára tökéletes választás, akik értékelik az inspiráló belső tereket. A szabály: a kevesebb néha több - az íróasztal vagy a tárgyalóasztal egyetlen díszítőeleme a láb felső részén található krómozott betét. Ennek hatása egy merész, de elegáns dizájn, amely pompásan támogatja a modern vállalkozás arculatát.

MITO vezetői asztal

A klasszikus és elegáns MITO vezetői íróasztal bármelyik helyiség stílusát kiemeli. A kollekciót a minőséget és kényelmet értékelő, igényes embereknek szánjuk. Az elektromosan állítható magasságú munkapulttal felszerelt íróasztal lehetőséget ad ülő és álló helyzetben történő munkavégzésre egyaránt. A kezelőpanel lehetővé teszi az íróasztal egyszerű és gyors beállítását a felhasználó preferenciáihoz. Az íróasztal két színben kapható, amelyek hangsúlyozzák a kollekció presztízsét.

RENYA operatív szék

A maximális kényelemre tervezve - az innovatív Renya operatív szék az alkalmazott mechanizmusoknak köszönhetően 100%-os deréktámaszt biztosít. Az MDD tanulmányai kimutatták, hogy a hagyományos székmodellek ferde helyzetben nem nyújtanak támogatást az ágyéki gerincnek. Ennek a jelenségnek az ellensúlyozására olyan háttámlát fejlesztettünk ki, amely 8 cm-es tartományban állítható dőlésponttal rendelkezik, egyidejűleg +/- 30 fokos további mozgási tartományban. Ezt a hatást egyetlen beállítással biztosítjuk, ami előnyt jelent a hagyományos, többszörös beállítást igénylő megoldásokkal szemben.

SAVA operatív szék

Ergonómia, egészség és kényelem - ez a SAVA. Egy ilyen operatív szék a munkahelyek egyik legfontosabb eleme. A Sava széket a számítógépes munkaállomáshoz tökéletes székké teszik a mechanizmusok, amelyek lehetővé teszik a beállításoknak a felhasználó igényeihez való igazítását. A beállíthatóság magában foglalja az ülés helyzetét, a karfák három dimenzióban történő beállítását, valamint az deréktámasz magasságát. A kényelmet fokozza a szék háttámláján és fejtámláján található Runner háló, és az ülés szövetére is választható. A széles színválaszték miatt bárhová könnyen beilleszthető.

TANYA operatív szék

Munkaergonómiát támogató konstrukció és a vonzó színek - a Tanya operatív szék minden iroda alapvető bútordarabja. A különböző megoldások, mint például a szinkronmechanizmus, amely lehetővé teszi az ülés és a háttámla egyidejű mozgatását, az állítható háttámla-nyomás és a kartámaszok megvalósításával a szék támogatja a felhasználót a mindennapi tevékenységekben és kényelmet biztosít. A háttámla rugalmas String hálóból készült, amely hatékony légáramlást biztosít. A Tanya egyszerű formája és klasszikus megjelenése bármilyen dizájnba illeszkedik.

ALPA recepciós bútor

A fenséges hegyvonulat által ihletett forma - az Alpa recepciós pult minden tekintetet magára vonz. Egyszerre klasszikus és fényűző, elnyeri a vendégek figyelmét, és a kényelem és a bizalom légkörét teremti meg. A magasfényű front és az időtlen színek szigorúságukkal gyönyörködtetnek, amit a megvilágított fém rúgótábla még jobban kiemel. Egy üveg recepció egyesíti az esztétikát a funkcionalitással. A moduláris felépítés lehetővé teszi különböző egyenes és sarokszettek létrehozását. Egy alacsony modulszegmens alkalmazásával, amelynek teteje túlnyúlik, a recepció megkönnyíti a kommunikációt az ügyfelekkel. Ezeknek a jellemzőknek köszönhetően az Alpa megfelel a különböző típusú terek követelményeinek: a kis recepcióktól a hatalmas lobbikig.

LINEA recepciós bútor

Minimalizmus az üveg villanásával - A Linea recepciós pult bizonyítja, hogy a kevesebb néha több. Az egyszerű formát az alumínium felületek díszítik, míg az alsó rész háttérvilágítása kiemeli az üvegfrontot. A Linea modern karakterű, de univerzális kialakításának köszönhetően a recepció érdekes hangsúlyt ad még a klasszikusabb belső terekben is. A moduláris felépítésnek köszönhetően a tér és az igények függvényében könnyen létrehozható egyedi, egyenes vagy sarok elrendezés.

OVO recepciós bútor

Kicsi, de maximálisan praktikus - az Ovo recepciós pult optimálisan ötvözi az ügyfélszolgálati pult és az egyéni munkaállomás jellemzőit. Az ovális lap egyszerre tölti be a munkalap és a recepció alsó elemének szerepét, ami egy multifunkcionális pultot eredményez, amely megfelel a mozgássérült ügyfelek igényeinek. A magasabb rész lehetővé teszi az álló helyzetben történő munkavégzést, egyidejűleg elrejtve a számítógépállomást és az iratpolcot. Az Ovo egy helytakarékos megoldás, amely tökéletesen illeszkedik a szépségstúdiókba, fodrászszalonokba és sok más belső térbe.

WAVE recepciós bútor

Hullámos alak, amely a nyugvó óceán erejét és nyugalmát tükrözi - a Wave recepciós pult kiemelkedik a designjával. A bútor egyszerre fényűző és professzionális jellegét a fehér fényű munkalap, a fényes front és a dekoratív alumínium sáv hangsúlyozza ki. Moduláris felépítése lehetővé teszi egyedi konfigurációk létrehozását. A csiga alakú recepció segít helyet megtakarítani, ugyanakkor funkcionalitást biztosít. Az íróasztal meghosszabbított változata több munkaállomásból is állhat. A jellegzetes forma nem nyomja el a belső teret, de vonzza a figyelmet.

MDD boxi, szürke

Magas fényű szürke melamin frontokkal és korpusszal rendelkező termék, írószertálcával, polcokkal és cipőtartóval. Mérete: 31,8x108,8x93,7cm

Készleten: 1 db

Bruttó ár: 360.26 € helyett     108.08 €

SHAPE puff

Ergonomikus és rendkívül kényelmes - a Shape kollekció többszínű, háttámlával ellátott puffokból áll, amelyeknek köszönhetően a chill-out zónák teljesen új minőséget nyernek. Ez a bútordarab barátságos és energikus informális tereket teremt. A több darabos összeállításban vagy külön-külön megjelenő puffok háttámlával tökéletes kiegészítői a várótermeknek, szociális helyiségeknek és irodáknak. A Shape gerincbarát és ergonomikus kialakítása segít minimalizálni a kényelmetlenséget. Nagyobb terekbe való bevezetésükkel lehetővé válik a különböző funkcionalitású, különálló területek kijelölése. A puff funkcionalitást biztosít, míg bőséges színválasztéka frissességet és kifejező karaktert visz a belső térbe.

HANA puff

Praktikus és többfunkciós - a Hana kollekció puffjai ötvözik a kényelmes ülőalkalmatosság és a dekoratív elem funkcionalitását. Vizuálisan összhangban vannak az általunk kínált telefonfülkével, így kommunikációs útvonalakon és irodákban kísérő bútordarabként is használhatók. Az informális közterületek és munkaterületek berendezéseként is működnek, függetlenül attól, hogy egy vagy több fülkére esik a választás. A kollekció a következőkből áll: puffok két méretben, amelyek kiválóan alkalmasak ülőhelyként vagy asztalként, valamint egy nagy puff cserépedénnyel. A teljes Hana kollekció széles színválasztékban kapható.

VALDE recepciós bútor

Modern karakter és dinamikus forma - a Valde recepciós pultot úgy tervezték, hogy megfeleljen a kortárs recepció követelményeinek. Az üveg, az alumínium és a magasfényű laminált anyagok vizuálisan vonzó kombinációja elegáns, de nem nyomasztó képet alkot. A moduláris felépítés lehetővé teszi az elrendezések szabad testreszabását és bővítését. Sarokasztal, félköríves, egyenes vagy szabálytalan alakú - a Valde segítségével minden konfiguráció lehetséges. Az alacsony modul túlnyúló munkalapja vitathatatlan előny, amely a mozgássérült ügyfelek számára is kényelmet jelent.

GRAVITY vezetői asztal

A gravitáció dacára szilárd és kényelmes – a Gravity a vezetői íróasztal koncepcióját egy új szintre emeli. A modern építészettől inspirált minimalista formavilágot a technológiai újítások segítik tovább. Az aszimmetrikus talapzatnak köszönhető az asztallap úgy tűnik, mintha lebegne. Az elektromosan állítható magasság halk motoros megoldással változtatható. A Gravity kollekció kiegészül konferencia asztallal, dohányzóasztallal, könyvespolccal és moduláris tárolókkal is.

HANA akusztikus fülke

A HANA olyan kompakt egyszemélyes fülke, amely bizalmas telefonhívások lebonyolításához ajánlunk egy olyan open-space irodában, ahol erre egyébként nincsen lehetőség. Az akusztikus panelekkel burkolt térben az ajtó bezárásával garantáltan megszűnnek a zavaró hangok. A henger alakú „űrkabin” design azonnal az irodai környezet legizgalmasabb tárgyává avatja a HANA fülkét.