Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

MDD

Az .mdd hisz abban, hogy a jobb munkaélet a bizalmon alapul. A legjobb és egyedi megoldásokat keresve vizsgálják partnereik igényeit. Azért dolgoznak, hogy megfeleljenek az elvárásaiknak, függetlenül attól, hogy egy tervezési ötlettel vagy egy jobb irodahelyiség iránti igényével fordulnak hozzájuk.

További információt találhat a MDD weboldalán: https://mdd.eu/en/

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

SHAPE puff

Ergonomikus és rendkívül kényelmes - a Shape kollekció többszínű, háttámlával ellátott puffokból áll, amelyeknek köszönhetően a chill-out zónák teljesen új minőséget nyernek. Ez a bútordarab barátságos és energikus informális tereket teremt. A több darabos összeállításban vagy külön-külön megjelenő puffok háttámlával tökéletes kiegészítői a várótermeknek, szociális helyiségeknek és irodáknak. A Shape gerincbarát és ergonomikus kialakítása segít minimalizálni a kényelmetlenséget. Nagyobb terekbe való bevezetésükkel lehetővé válik a különböző funkcionalitású, különálló területek kijelölése. A puff funkcionalitást biztosít, míg bőséges színválasztéka frissességet és kifejező karaktert visz a belső térbe.

HANA puff

Praktikus és többfunkciós - a Hana kollekció puffjai ötvözik a kényelmes ülőalkalmatosság és a dekoratív elem funkcionalitását. Vizuálisan összhangban vannak az általunk kínált telefonfülkével, így kommunikációs útvonalakon és irodákban kísérő bútordarabként is használhatók. Az informális közterületek és munkaterületek berendezéseként is működnek, függetlenül attól, hogy egy vagy több fülkére esik a választás. A kollekció a következőkből áll: puffok két méretben, amelyek kiválóan alkalmasak ülőhelyként vagy asztalként, valamint egy nagy puff cserépedénnyel. A teljes Hana kollekció széles színválasztékban kapható.

VALDE recepciós bútor

Modern karakter és dinamikus forma - a Valde recepciós pultot úgy tervezték, hogy megfeleljen a kortárs recepció követelményeinek. Az üveg, az alumínium és a magasfényű laminált anyagok vizuálisan vonzó kombinációja elegáns, de nem nyomasztó képet alkot. A moduláris felépítés lehetővé teszi az elrendezések szabad testreszabását és bővítését. Sarokasztal, félköríves, egyenes vagy szabálytalan alakú - a Valde segítségével minden konfiguráció lehetséges. Az alacsony modul túlnyúló munkalapja vitathatatlan előny, amely a mozgássérült ügyfelek számára is kényelmet jelent.

ZIG-ZAG recepciós bútor

Modern minimalizmus a technológiával kombinálva - a Zig-Zag recepciós pult eredeti kialakításával bizonyítja, hogy a hatás számít. A LED-es háttérvilágítással ellátott recepciós pult fém és üveg ötvözete a vállalat presztízsét és technológiai irányultságát mutatja. Az előlapon található jellegzetes minta automatikusan minden belső tér díszévé válik. A moduláris felépítésnek és a háttérvilágítás intenzitásának és színének állítási lehetőségének köszönhetően az íróasztal szinte korlátlan elrendezési lehetőséget biztosít felhasználóinak. Nagyméretű recepciókat képes berendezni, akár tágas előcsarnokokat is. Mi több, az íróasztal a mozgássérült ügyfelek igényeihez igazodik. A modern jelleget minden recepció egyedi és innovatív kialakításának alapjának tartják.

GRAVITY vezetői asztal

A gravitáció dacára szilárd és kényelmes – a Gravity a vezetői íróasztal koncepcióját egy új szintre emeli. A modern építészettől inspirált minimalista formavilágot a technológiai újítások segítik tovább. Az aszimmetrikus talapzatnak köszönhető az asztallap úgy tűnik, mintha lebegne. Az elektromosan állítható magasság halk motoros megoldással változtatható. A Gravity kollekció kiegészül konferencia asztallal, dohányzóasztallal, könyvespolccal és moduláris tárolókkal is.

HANA akusztikus fülke

A HANA olyan kompakt egyszemélyes fülke, amely bizalmas telefonhívások lebonyolításához ajánlunk egy olyan open-space irodában, ahol erre egyébként nincsen lehetőség. Az akusztikus panelekkel burkolt térben az ajtó bezárásával garantáltan megszűnnek a zavaró hangok. A henger alakú „űrkabin” design azonnal az irodai környezet legizgalmasabb tárgyává avatja a HANA fülkét.