Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Luctra

A LUCTRA® az irodában vagy otthon jó munkafénynek számít. Természetesen ez nem minden! A LUCTRA® feladata, hogy minden felhasználó számára a lehető legjobb fényt biztosítsa bárhol és bármikor. A fény, amely nemcsak megvilágosítja, hanem elégedettebbé teszi a felhasználókat, kevésbé fáradt és talán még egy kicsit sikeresebb is. Ez azért működik, mert minden helyzethez megfelelő impulzust ad, tökéletesen összhangban a felhasználó személyes igényeivel.

A LUCTRA® mögött a hosszú évek óta működő cég, a DURABLE, amely már majdnem száz évig foglalkozik professzionális munkával: szervezetével, folyamatai és berendezései. Hisszük, hogy több tapasztalatot nehéz megtalálni.

További információt találhat a LUCTRA weboldalán: https://www.luctra.eu/

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

VITAWORK állólámpa

Szín: Világosszürke
Méret: 542*370*2040 mm

Készleten: 1 db

Bruttó ár: 2057.40 € helyett     1440.18 €

RADIAL FLOOR állólámpa

Szolid design, intelligens technológia és prémium minőségű anyagok 1,9 m-es magasságról – bárki, akinek a RADIAL FLOOR LED állólámpa áll az íróasztala mellett, azzal a jóleső érzéssel tudja elhagyni az íróasztalát, hogy anélkül ért el valamit, hogy kimerült volna. Ennél a modellnél is, a VITACORE® érintőpanel gombjai csak akkor láthatók, ha szükség van rájuk. Ez is mutatja, hogy a LUCTRA® lámpák a legapróbb részletükben is speciálisak

RADIAL FLOOR TWIN állólámpa

Megfelelően pihentető, hatékony, koncentrált és jótékonyan inspiráló LED lámpa. RADIAL FLOOR TWIN LED állólámpa pontosan a megfelelő fényt adja a csapatmunkához, két munkahelyet világít meg egyszerre. A külön állítható és programozható lámpafejek biztosítják, hogy mindenki megkapja a számára szükséges fénymennyiséget – biológiailag hatékony és megfelelő szögben érkező megvilágítást.

TABLE PRO LINEAR asztali lámpa

Így kell sikeresen elérni a relaxációs munkát: az utolsó részletéig jól megtervezett, szakértelemmel és körültekintéssel megalkotott LINEAR TABLE PRO LED asztali lámpa modellek egyedi kényelmet biztosítanak.
A megkülönböztethető fejek a nyitott hűtő bordákkal hatékonyan csökkentik a LED-ek hőjét. Egyedileg megalkotott önbeálló csuklók segítségével a fényt bármilyen szögben állíthatjuk. Pont olyan kellemes, mint a biológiailag hatékony fény és a minimalisztikus, geometriai design, alumínium profilból, 75 centiméteres magassággal.

TABLE PRO RADIAL asztali lámpa

Nem csak a fény, de a szépség is pozitív hatást gyakorol az emberre. Amit szépnek ítélünk pont olyan változó minden egyén esetében, mint az egyes személyek napi ritmus görbéjének pontjai. A RADIAL TABLE PRO LED asztali lámpa harmonikus megjelenésével az alternatívája a progresszív geometrikus LINEAR modelleknek. Csupán a megjelenés különbözik. A lámpa szakértelemmel megalkotott teste pont olyan megbízható, mint a benne rejlő csúcstechnológia és a fény jótékony hatása.

FLEX vezeték nélküli LED mobil lámpa

A FLEX LED mobil lámpa egy vezeték nélküli megoldás a biológiailag hatékony fény számára az irodában, otthon, vagy bárhol, ahova magunkkal visszük. Egy beépített akkumulátoron keresztül a négy nagy teljesítményű LED négy órán keresztül világít. Az állítható gumi borítás stabilan és biztonságosan tartja a lámpát minden pozícióban. A LUCTRA FLEX LED mobil lámpa magas minőségű fényt szállít bárhova, így biztosítja számunkra a teljes szabadságot.

LINEAR FLOOR állólámpa

Ha valakinek nincs hely az íróasztalán egy lámpa számára, akkor sem kell mellőznie a lámpák előnyeit. A LINEAR FLOOR álló lámpa minden munkafelületet megvilágít 1,9 méteres magasságból ugyanolyan tökéletes fénnyel. Köszönhetően a csúcstechnológiájú LED-eknek és a VITACORE®-nak, a biológiailag hatékony fény, egyszerű működéssel elérhető.

LINEAR FLOOR TWIN állólámpa

Optimális közvetlen vagy közvetett fény több munkahelyre – a LINEAR FLOOR TWIN LED állólámpa lehetővé teszi. A maximális rugalmasság a külön-külön állítható lámpafejeknek köszönhető, ahol a fény intenzitás és fény hőmérséklet egyénileg állítható minden felhasználó igényéhez. Így válik a csapatmunka még szórakoztatóbbá.

VITAWORK állólámpa

A VITAWORK® alkalmas nagyobb és tágasabb irodák teljes megvilágítására. 3 különböző fényáram-intenzitással áll rendelkezésre, amelyek különböző nagyságú helyiségekben használhatóak. A 4.000 K színhőmérséklet a Ra> 80 színvisszaadási indexével optimális munkafényt biztosít. A közvetlen és a közvetett megvilágítás kombinációja a beépített világító panel segítségével különösen egyenletes megvilágítást biztosít.