Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

IDEA - Magasasztalok sokszínűsége

Az IDEA  magasasztalok gyűjteménye, amelyeket gyors és álló megbeszélésekhez terveztek. A széles választék lehetővé teszi, hogy a felhasználók a legkisebb térben is elhelyezhessenek asztalokat, és ennek köszönhetően helyet teremtsenek a kötetlen beszélgetésekhez. A hocker székekkel együtt az IDEA asztalok tökéletes összképet alkotnak a társalgási helyiségek, a gyors megbeszélések vagy az önálló, csendes munka számára.

IDEA A

IDEA A magas asztalok kollekciója egyszerű, mégis érdekes és könnyed formával jellemezhető. A láb jellegzetes formája az egész kollekciót az aktuális designtrendekbe illeszti. Az IDEA A megoldás a modern, többcélú irodák számára, ahol egyre fontosabbá válik az igény, hogy a nyitott terekben helyet teremtsenek a rövid távú munkához vagy az álló megbeszélésekhez és beszélgetésekhez.

IDEA C

Az IDEA C egy olyan asztal, amely határozottan kitűnik szokatlan kialakításával és nagyszerű funkcionalitásával. Optimális magasságának köszönhetően az IDEA C egy olyan asztal, amely két, három vagy akár négy ember kényelmes együttműködését segíti elő. A kiegészítő lap tovább növeli a funkcionalitást, és személyes tárgyak tárolására is használható a megbeszélések alatt. Könnyű és könnyen hordozható, így lehetővé teszi az átfogó együttműködést, bárhol és bármikor, amikor csak szükséges.

IDEA M

Az Idea M egy tárgyalóasztal és egy teljesen funkcionális TV-állvány hibridje. Az irodabútoroknál nem gyakori az ilyen megoldás. Az állvány egyszerű formája lehetővé teszi a kábelek és a szerkezeti elemek esztétikus elrejtését. A bútor asztali része két változatban - magas és alacsony - kapható. A magas asztalok kollekcióját gyors álló megbeszélésekhez tervezték. Az alacsonyabb viszont egy nagyobb asztallappal kombinálva hosszabb, ülő helyzetben tartott megbeszélésekhez alkalmas. Az Idea M asztalok emellett csiszolt rozsdamentes acélból készült lábtartóval vannak felszerelve, amely körülveszi az asztallábat, és ergonomikus funkcióval rendelkezik.

IDEA O

Az IDEA O egy klasszikus magas asztal, amely pótolhatatlannak bizonyul konzultációk, kórlapok és dokumentumok áttekintése vagy gyors megbeszélések során. Az asztal funkcionalitását az alatta lévő kiegészítő munkalap növeli. Minimalista kialakítása garantálja, hogy az IDEA O bármilyen irodai térbe illeszkedik.

IDEA T

Az IDEA T magas asztalokat a kortárs munkastílusokhoz tervezték. A kompakt munkafelületnek és az egészséges testtartást elősegítő stabil szerkezetnek köszönhetően az IDEA T asztalok kiválóan alkalmasak rövid megbeszélések, konzultációk vagy a táblázatok és dokumentumok áttekintésére. A masszív talapzattal ellátott, karcsú, téglalap alakú lábakra támaszkodó asztal minden modern iroda funkcionális kiegészítője.

IDEA U

Az IDEA U magas asztalok rendkívüli formája meghívást jelent a szabad, ad-hoc találkozókra. Kompakt méretük lehetővé teszi, hogy az asztalok szabadon integrálhatók legyenek a különböző terekbe, így használóiknak külön zónát biztosítanak a gyors megbeszélésekhez vagy konzultációkhoz. Az IDEA U asztalok szokatlan formája arra ösztönöz, hogy az asztalokat összekapcsolják, így több ember vehet részt a megbeszéléseken.

Tartalomhoz tartozó címkék: asztalok