Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek

Bemutató
TWIST&SIT - Kivételes karakter
A TWIST&SIT család ülőbútorai a minimalista, kifinomult vonalak és a dán design vizuális identitása miatt tűnnek ki a szürke hétköznapokból.Markáns dizájnjával modern, elegáns hangulatot áraszt irodákba, és ugyanilyen jól mutat a hagyományos irodahelyiségekben is.
Tovább olvasom
Katalógus 2022
SITS kárpitos bútorok
A SITS olyan múltra tekint vissza, amelynek során új utakat találtak a bútorgyártásban, és egy tucatnyi embert foglalkoztató vállalatból több ezer embert foglalkoztatóvá váltak, és több mint húsz európai piacon vannak ma már jelen.
Tovább olvasom
 
Bemutató
Otthoni komfort az irodában is
Az Archipelago család már eddig is nagy népszerűségnek örvendett a korszerű irodát áhító ügyfeleink körében. A gyártó most arra az általános trendre adott választ, miszerint az irodai és az otthoni tér egyre inkább összeolvadni látszik.
Tovább olvasom
Bemutató
ACTIVE asztal a Vivax Irodabútor kínálatában
Az ACTIVE motoros asztalt két szóval lehetne leírni: funkcionalitás és minőség. Még ha az egész napos irodai munka sem megakadályozhatja meg Önt abban, hogy aktívan töltse a napját.
Tovább olvasom
 
Bemutató
LUCTRA mobil lámpa
A FLEX LED mobil lámpa egy vezeték nélküli megoldás a biológiailag hatékony fény számára az irodában, otthon, vagy bárhol, ahova magunkkal visszük.
Tovább olvasom
Bemutató
NOVA termékcsalád bemutató
A NOVA termékcsalád praktikus megoldás minden kortárs irodában. A klasszikus és modern kombinációja, mérsékelt minimalizmus, funkcionalitás és lakonikus vonalak.
Tovább olvasom