Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Asztallap anyaga MDF vagy üveg
Asztallap vastagsága MDF 30mm - Üveg 12mm
Emelhető magasságú Nem
Láb anyaga Fém

ENOSI EVO vezetői és tárgyalóasztal

Az Enosi kollekciót a modern menedzsment ihlette: elegancia, dinamizmus, hatékonyság. A modularitás, a kiváló anyaghasználat és design szintén kiváló megoldássá emeli az Enosit az irodában, hiszen a változás és a változáshoz történő alkalmazkodás igénye állandó. Minden elem nyitott modulként került megtervezésre, hogy további variációkat és rugalmas felhasználási lehetőségeket kínáljon. A technológia mellett a vonzó megjelenés is elsődleges cél volt az Enosi tervezésénél. Az Enosi a kortárs irodatechnikában valósítja meg a jövő elképzeléseit.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

A vezetői kollekció egyszerre modern és elegáns, tisztán felismerhetőek a kúp alakú fém lábairól, a jó arányérzékkel megválasztott anyagokkal és tárolóelemekkel. A szálcsiszolt króm lábak lehetőséget adnak rá, hogy az új és a régi találkozzon egymással, hiszen a fehér, fekete, és a klasszikus fafelületek remekül kiegyensúlyozzák egymást.

Az üvegasztal összegyűjti a környezetből érkező fényt és visszatükrözik azt. A minimalista munkaállomás a gondosan kiválasztott anyagok és karakteres jellegük kiemeli az ENOSI család eleganciáját.

Asztallap színek:

Noce italia dió Noce pacific dió Rovere afro tölgy
Bianco fehér Acero juhar

Láb színek:

Bianco fehér Króm Nero fekete

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógus

ENOSI EVO katalógus: