Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Dauphin

A helyiségek kialakításakor az egyes emberekre és az ő pontos igényeikre kell összpontosítani. Mi szilárdan hiszünk ebben. E cél elérése érdekében a Dauphin HumanDesign® csoport égisze alatt egyesítettük márkáinkat, know-how-nkat és integrált megközelítésünket. A Dauphin márkanév alatt forgalmazott kiváló minőségű székek, a rendhagyó Trendoffice termékcsalád és a Züco elegánsan gyártott termékei a Bosse belsőépítészeti és irodabútor-rendszereivel, amelyek a legapróbb részletekig átgondoltak, a legjobb alapot teremtik meg a helyiségek berendezéséhez, amelyek egyszerre funkcionálisak és növelik az emberek életminőségét.

Ez igaz, akár irodákról, társalgókról, kereskedelmi, ipari helyiségekről van szó. A privát szférában pedig az új DAUPHIN HOME® otthoni kollekció új mércét állít fel - határozott, megkülönböztetett és letisztult dizájnnal. Tökéletesen kidolgozva, hogy harmonikus belső teret teremtsen.

Ergonomikusan kialakított munkakörnyezetek, holisztikusan szervezett irodák és lenyűgöző lakókörnyezetek az eredményeink. Engedje meg, hogy Önnel együttműködve olyan megoldásokat tervezzünk, amelyek azt nyújtják, amit Ön szeretne. A HumanDesign® elemei meg fogják győzni Önt.

További információt találhat a DAUPHIN weboldalán: https://www.dauphin-group.com

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

ALLORA fotel és kanapé

Nyitott és társaságkedvelő - ez az ALLORA bútorcsalád egyedi személyisége. Az organikus design és a kellemes tapintású szövet a könnyed kényelem érzését közvetíti. Az elemek szabadon elrendezhetők, és mind az alkalmazottakat, mind a vendégeket leülésre és pihenésre invitálják - tökéletes a bejárati területekhez, valamint alkalmi rögtönzött találkozókhoz vagy magánbeszélgetésekhez.