Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Front anyag Melamin, Furnér vagy HPL
Korpusz anyag Melamin
Választható zárak Kulcsos,kulcsos számkombinációs, számzáras digitális, kártyás digitális
Láb típusa Műanyag

CHOICE értéktároló

A közös használatú terek alapvető jellemzője

A hot-desking és a tevékenységalapú munka koncepciója egyre fontosabbá válik a modern irodákban. Emiatt egyre több megosztott íróasztalos munkahely jelenik meg, és ez szükségessé teszi a dolgok tárolására szolgáló helyiségek kialakítását. A moduláris szekrényszekrények sokoldalú megoldást jelentenek a személyes és irodai tárgyak biztonságos tárolására, ideiglenes vagy egész napos használatra. A CHOICE szekrények hasznosak lehetnek mind a helyben lakó, mind a mobil dolgozók vagy az irodai látogatók számára.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Moduláris rendszer

Az azonos magasságú CHOICE szekrénymodulok (917 mm / 1367 mm / 1817 mm) kombinálásával a legmegfelelőbb kombinációkat hozhatja létre a különböző terekhez. Emellett kétféle magasságú (450 mm / 900 mm) és különböző típusú ajtókat is kombinálhat - a szabványos és a postai vagy a légáramláshoz szükséges kivágással ellátott ajtókat.

Személyre szabott szekrények

A különböző méretek és  box típusok sokasága különböző igényeket elégít ki - a kis személyes és munkaeszközök tárolásától a nagyméretű tárgyak tárolásáig. A személyes tárgyak kényelmes és biztonságos elhelyezése nyugalmat ad Önnek. Testre szabhatja szekrényét olyan kiegészítő elemekkel, mint a fém polcok, névjegykártya-tartó vagy ruhákhoz való kampó.

Színes kombinációk

Az öltözőszekrény nagyszerű eszköz arra, hogy kifejezze vállalati kultúráját. Ez lehet az a hely, ahol márkaszínekkel gazdagíthatja irodahelyiségét. Továbbá a CHOICE szekrényekkel a kívánt képet alakíthatja ki - kifejező vagy visszafogott. Széles színpalettát kínálunk a kombinációkhoz.

4 féle zár

A hagyományos kulcsos zár mellett kínálunk kombinációs zárat és elektronikus zárakat (kóddal vagy kártyával nyitható) is. Az elektronikus zárral ellátott szekrények személyes használatra rendelhetők, vagy különböző felhasználók használhatják őket ideiglenes szükségletekre.

Alapáras front és korpusz színek:

D1 D2 M1 N1 N3

Zárak:

AP BP CP-CS DP-DS

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

CHOICE értéktároló Katalógus:

CHOICE értéktároló Technikai információk: