Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Arte&D

Az Arte & D különös figyelmet fordít a dizájnra, a kényelemre és a minőségre, és vezető szállítója a kortárs, lehetőségorientált ülő- és asztali termékeknek a vállalati irodáktól kezdve az oktatási intézményeken át a vendéglátóiparig.

A rugalmasságra és a személyre szabott figyelemre összpontosítva arra törekednek, hogy innovatív megoldásokat kínáljanak a folyamatosan változó igényekre, és minden alkalommal kiemelkedő szolgáltatást nyújtsanak ügyfeleiknek.
Az Arte & D büszke a terméktervezés, a mérnöki munka, az értékesítés és a szerviz területén meglévő tudásbázisára, miközben versenyképes árakat és átfogó garanciát biztosít minden termékre.

További információt találhat az ARTE & D weboldalán: https://www.arte-d.it/

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

HOST étkező és bárszék

A kollekció joker terméke, a HOST egy olyan szék, amely kortárs és minimalista vonalvezetésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a legkülönbözőbb környezetekbe, az otthontól az irodáig, a váróktól az étteremig. A vonzó és divatos színű, 4 lábú vagy szánkótalpas fémszerkezetű új változatok a kárpit színével kombinálva elegáns monokróm megjelenést biztosítanak, vagy kontrasztos árnyalatokkal keverve eklektikusabb eredményt nyújtanak.

UPPER álláskönnyítő szék

Az UPPER egy pultokhoz és magas asztalokhoz való bárszékekből álló kollekció. A párnázott ülőfelülettel és festett fémszerkezettel ellátott változat, amely tökéletesen illeszkedik az azonos kivitelű asztalokhoz, ideális a dinamikusabb környezetekhez. A klasszikusabb, szintén háttámlával ellátott változatok vagy teljesen kárpitozottak, vagy teljesen fából készültek. Mindkét esetben a szerkezet négy lábbal vagy állítható magassággal is választható.

ZIP előadó és oktatótermi szék

A ZIP egy összecsukható szék, amely ideális az oktató, konferencia és előadótermekhez. Görgőkkel vagy fix lábbal, műanyag írótáblával ellátott, helytakarékos megoldás elegáns esztétikával.

TAVOLI asztal

A dizájn, a minimalista megjelenés vagy a szokatlan és szórakoztató formák színes hangsúlyokkal teszik ezt az asztalkollekciót tökéletes megoldássá bárok, éttermek és kortárs belső terek számára.

DOMINO moduláris ülőbútor

Geometria és elegancia

A Domino olyan moduláris darab, amely bármely társalgó éke lehet. A színválasztéknak köszönhetően, az elegáns, üzleti de akár a lezserebb tereket is öltözteti.  A párnázott kialakításnak köszönhetően, nagyon kényelmes akár a hosszabb várakozások esetén is. A vékony, de tartós acéllábaknak köszönhetően légies és könnyed hatást kelt.

FORMAT moduláris ülőbútor

Variálhatóság és alkalmazkodás

A Format ülőbútorok ideálisak a nagyobb várók, könyvtárak, galériák esetében. Kimagasló kopásállóságú anyagból készül, ezért erős, huzamosabb ideig tartó mechanikai hatásoknak nagyon jól ellenáll. A termék anyagán kívül még a design tekintetében is egy időtálló darab. A tér esetleges átrendezésével a Format ülőbútorok is könnyen átpakolhatók egy másik pozícióba.

IKEBANA moduláris ülőbútor

Letisztult és közösségi

Ez a moduláris ülőbútor a játékosságával és formák összhangjával tökéletesen illeszkedik szinte minden közösségi térbe. A stabilitása és teherbírása kimagasló. A hideghab ülőfelület a kényelemről és a hosszú élettartamról, a háttámla pedig a megfelelő támasztásról gondoskodik. 

ITACA ACOUSTIC moduláris ülőbútor

Tökéletes nyugalom

Az Itaca termékcsalád az összes igényt igyekszik kielégíteni.  A magán beszélgetések és esetleges váratlan telefonbeszélgetések lebonyolítására kitűnően alkalmas az Itaca Acoustic. A több mint 1,3 méteres darabok az elszigetelődést teszik lehetővé. A hideghabnak köszönhetően pedig a hosszabb várakozásokra is alkalmas lounge fotel.

ITACA moduláris ülőbútor

Elegáns és Praktikus

Az Itaca célja, hogy kényelmessé tegye a várakozási időt bármely váróteremben. A közösségi terek kitűnő darabja, legyen szó akár galériáról, auláról, vagy break room-ról. A két féle felülethez, két féle szín is választható. A lábak magas minőségű fémből, a fotel teste pedig szivacsból készült. A szövet tűzálló és a kopásállósága is kimagasló, ezért bátran ajánljuk minden térbe.

ADMIRAL vezetői szék

Az Admiral karosszék különleges kialakításával feltűnő látványt nyújt. Elérhető alacsony és magas háttámlával, polírozott lábvariációkkal, széles szín- illetve szövetkínálattal.

HAIKU vezetői szék

A minőségi szövet és bőr kombinációjával készült fotel minden teret különlegessé tesz. Több méretű háttámlával, polírozott alumínium lábvariációkkal érhető el, széles szín- illetve szövetkínálattal.

MAXIMA vezetői szék

A Maxima karosszék magas háttal és lekerekített fejtámlával figyelemre méltó kiegészítője lehet minden térnek. Elérhető alacsony háttámlával, széles szín- illetve szövetkínálattal, polírozott alumínium vagy króm lábvariációkkal.

MANTRA puff

Legyen szó a közösségi vagy vendéglátó terekről, a MANTRA puffok rengeteg lehetőséget biztosítanak a terek berendezésére vagy átalakítására a hétköznapitól a rendkívüliig.