Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Front anyag Melamin
Korpusz anyag Melamin vagy furnér
Láb típusa Műanyag vagy fa vagy fém vagy görgős

CHOICE tároló szekrény

A választás szabadsága!

Ez a moduláris tárolórendszer segít Önnek egy jól szervezett és modern munkakörnyezet kialakításában. A tárolási megoldások és a funkcionalitás széles skáláját kínáljuk, így Ön az irodahelyiségéhez legjobban illeszkedő, személyre szabott szekrényeket választhat vagy hozhat létre.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Végtelen kombináció

Könnyedén kombinálhatja a különböző szekrényeket, és létrehozhatja saját egyedi kialakítását. Jó ötlet a különböző textúrák kombinálása: szövet, melamin és természetes furnér.

Játékos színek

Adjon egy csipetnyi játékos stílust a munkaterületéhez több szín beépítésével! Válasszon a szövetek széles választékából, és hozza létre a kívánt színkombinációkat, amelyek szépen illeszkednek irodájába.

Szekrények széles választéka

Különböző típusú és akár 6 különböző magasságú szekrények választékát kínáljuk. Élvezze a teljes szabadságot, hogy kiválaszthassa az Önnek legmegfelelőbbet! A különböző szekrényajtók különböző funkciókat töltenek be, ugyanakkor játékos dizájnelemként is szolgálhatnak.

7 különböző alaptípus

A fém lap vagy lábak tökéletesek lesznek azok számára, akik minimalista irodai stílust szeretnének kialakítani. A természetes kőrisfából készült lábak nagyon finom módon hozzák közelebb a természethez. A görgők megkönnyítik az irodabútorok átrendezését.

Praktikus megközelítés

Készítse el saját, személyre szabott szekrényét további kiegészítők segítségével. A CHOICE tárolószekrények egyik legnagyobb előnye, hogy kényelmes és praktikus belső elrendezést kínálnak.

Alapáras front és korpusz színek:

D1 D2 M1 N1 N3

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

CHOICE Katalógus:

CHOICE Technikai információk: