Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Falrendszerek

Az nagy kiterjedésű egyterű irodák optimális felosztása, ha nem gipszkarton falakkal, hanem könnyebben felállítható üvegfalakkal tagoljuk őket. Ezek a falak egyszerűen nyújtanak átláthatóságot az irodában, de láthatóan elhatárolják egymástól az egyes irodákat. Az üvegfalakat lehet fabetétes elemekkel keverni és természetes reluxa és egyéb árnyékolástechnika is alkalmazható náluk.

Termék szűrés

Anyag
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

DIVISION falrendszer

Az egypaneles elválasztófal kiváló összeszerelési minőségben és gazdag felszereltséggel elérhető. A kollekciót az aluminium profil nyújtotta stabilitás és masszív felépítése emeli ki a többi a termék közül. Kifejezett nagyobb projektekhez ajánljuk, amelyekhez minimalista design és minőség szükséges.

INFINITY falrendszer

Az INFINITY egy 100 mm falvastagságú rendszer, amik átlátszó üvegpanelekből áll. A második típusában tökélyre fejleszti az átlátszó üvegpanelek és az alul-felül kiszélesített, változatos színekben megálmodott profilok egységét.

MOOD falrendszer

Az üveg önálló falrendszer teljesen átlátszó, minimálisan takarja ki a teret, mégis maximálisan szilárd szerkezetű. A termék tervezésénél különös figyelmet fordítottak a környezettudatos szempontokra, hiszen teljesen újrahasznosítottak anyagokat használtak fel az elkészítésénél. A gyártó ezáltál csökkenti a környezetterhelést és növeli a fenntarthatóságot.

OVER falrendszer

A moduláris falrendszer üveg és fával burkolt elemekből áll. A klasszikus változatban a válaszfal egy alsó és felső profiljában kiszélesített, galvanizált acél profilban végződik és könnyedén nyitható. A kiegészítő és sarokelemek, valamint az ajtófélfák préselt alumíniumból készülnek.