Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Falrendszerek

Az nagy kiterjedésű egyterű irodák optimális felosztása, ha nem gipszkarton falakkal, hanem könnyebben felállítható üvegfalakkal tagoljuk őket. Ezek a falak egyszerűen nyújtanak átláthatóságot az irodában, de láthatóan elhatárolják egymástól az egyes irodákat. Az üvegfalakat lehet fabetétes elemekkel keverni és természetes reluxa és egyéb árnyékolástechnika is alkalmazható náluk.

Termék szűrés

Anyag
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

COMBUS moduláris térelválasztó

A COMBUS egy moduláris polcrendszer, amely a hagyományos funkcióján túl kiváló eszköz funkcionális irodaterületek felosztására. A polcrendszer önálló polcegységekből, növény tartó ládákból, továbbá szekrényekre szerelhető egységekből konfigurálható az igényeknek megfelelően.

A polcrendszer a MaxCity lakberendezési áruházban, az IDdesign üzletében megtekinthető, illetve az anyagminták is rendelkezésre állnak.

ETHRIO polcrendszer

Az Ethrio polcok tervezését inspiráló fő értékek a rend, az esztétikum és a praktikum. Sokoldalú, rugalmas polcrendszerünk minden otthoni és munkahelyi környezetbe illik, mivel egyszerre több funkciót is képes betölteni. Ezáltal az Ethrio könyvespolcok nemcsak a hagyományosabb használatra alkalmasak, hanem azok számára is, akik szeretnének kitörni a bevett dizájnminták status-quo-jából. 

AURA térelválasztó

Az Aura egy modern és stílusos polcrendszer, amely térelválasztó bútorként is szolgál, így egyedi és merész jelleget kölcsönöz neki. Az Aura rendszer az 50-es és 60-as évek designjának kortárs stílusú értelmezése. Nemcsak tárolásra szolgáló szekrények és polcok készlete, hanem mindenekelőtt dekoratív darab, amely irodai terek felosztására is használható.

DIVISIO térelválasztó

A Diviso stílusos és egyszerű módja az irodahelyiségek felosztásának. Lehetővé teszi különböző irodai zónák kialakítását, így biztosítva a magánélet érzését, és számos olyan elrendezési lehetőséget tesz lehetővé, amelyek nem korlátozzák a természetes fényhez való hozzáférést. Színpalettánk változatossága lehetővé teszi, hogy a Diviso minden más MARO bútorhoz illeszkedjen.

DIVISION falrendszer

Az egypaneles elválasztófal kiváló összeszerelési minőségben és gazdag felszereltséggel elérhető. A kollekciót az aluminium profil nyújtotta stabilitás és masszív felépítése emeli ki a többi a termék közül. Kifejezett nagyobb projektekhez ajánljuk, amelyekhez minimalista design és minőség szükséges.

INFINITY falrendszer

Az INFINITY egy 100 mm falvastagságú rendszer, amik átlátszó üvegpanelekből áll. A második típusában tökélyre fejleszti az átlátszó üvegpanelek és az alul-felül kiszélesített, változatos színekben megálmodott profilok egységét.

MOOD falrendszer

Az üveg önálló falrendszer teljesen átlátszó, minimálisan takarja ki a teret, mégis maximálisan szilárd szerkezetű. A termék tervezésénél különös figyelmet fordítottak a környezettudatos szempontokra, hiszen teljesen újrahasznosítottak anyagokat használtak fel az elkészítésénél. A gyártó ezáltál csökkenti a környezetterhelést és növeli a fenntarthatóságot.

OVER falrendszer

A moduláris falrendszer üveg és fával burkolt elemekből áll. A klasszikus változatban a válaszfal egy alsó és felső profiljában kiszélesített, galvanizált acél profilban végződik és könnyedén nyitható. A kiegészítő és sarokelemek, valamint az ajtófélfák préselt alumíniumból készülnek.