Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fali, Mennyezeti paravánok

Az akusztikus panelek különböző méretben és szövetkategóriában elérhetőek. A céljuk, hogy a nyitott irodában terjedő hangot és szórványos zajt csökkentsék, ezáltal egy nyugodtabb munkakörnyezetet teremtsenek. Függőleges, vízszintesen függesztett, illetve falra rögzíthető változatban is elérhetőek. Használhatóak a falon díszítőelemként, vagy nagyobb alapterületű tagolatlan irodában térelválasztó elemként is.

Termék szűrés

Anyag
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

HalQ drop akusztikai fali panel

A green drop fal azonnal vonzza a tekintetet és a fülünket is. Ez az elegáns akusztikai panel elnyeli a zavaró zörejeket, miközben kiváló díszítőelem lehet az irodádban, tárgyalódban vagy közösségi teredben. A green drop fal a funkcionalitást és a stílust ötvözi, hogy egyidejűleg javítsa a helyiség akusztikáját és esztétikailag feldobja a környezetet.

Elérhető több szín és mintázta kombinációban és akár egyedi méretre is szabható.

Light it halQ akusztikai lámpa

Ez az innovatív lámpa segít tompítani a nem kívánatos zajokat, miközben nem kell lemondanod a tér és a fény fontosságáról. Az akusztikai lámpa egyszerű és praktikus megoldást nyújt, legyen szó tárgyalókról, irodákról vagy akár otthonodról.

Az akusztikai lámpa kombinálja a funkcionalitást és az esztétikát. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek képesek csillapítani a környezeti zajokat. Így kellemes és nyugodt környezetet teremthetsz a munkához vagy pihenéshez.

Elérhető több színkombinációban, méretben, de kérhető akár egyedi dizájnnal is.

JASPER akusztikus panel

Sokoldalú, praktikus és könnyen adaptálható. A Jasper termékcsalád geometriai formái számtalan lehetőséget adnak, hogy a falfelületek, üvegfalak, íróasztalok, mennyezeti elemek elrendezési lehetőségének keverésére. A munka és az életminőség feljavítása még soha nem volt ilyen egyszerű.

LEAVES akusztikus panel

A természet ihlette jellemzőket ötvözi az irodaterülettel. A levél alakú panelek nem csak praktikusak és kizárják a külső hangokat, hanem elősegítik a fenntartható munka-és életfilozófiát.

SILENTUM akusztikus panel

Kifinomult, klasszikus, de egyedi dizájn, amely hibátlan akusztikai tulajdonságokkal rendelkezik. A Red Dot-díjas kollekció számtalan variálható elemből áll; mennyezeti, fali panelek, álló paravánok.

PATCH akusztikus paraván

A Patch panelek egyetlen bútordarabban egyesítik a funkcionalitást, a vibrálást és a stílust. Akusztikai tulajdonságaiknak és stílusos kialakításuknak köszönhetően, amelyek elnyelik a háttérzajt, miközben lehetővé teszik, hogy a környezet részei maradjanak, ez a kollekció ideális választás nyitott vagy zárt terekbe, amelyeknek szükségük van a magánélet és a praktikum érzésére. A többrétegű poliészterből és textilből kiválóan megmunkált, jobb hangszigetelést és abszorpciós tulajdonságokat lehetővé tevő elválasztó panelek hálózata igazi műalkotás. 

ACOUSTIC ARTWORK akusztikus paraván

Az akusztika és a formatervezés fúziója

Akusztikailag barátságos irodát szeretne kialakítani? Pontosan ezért jött létre az ACOUSTIC ARTWORK kollekció, amelynek fő célja az irodahelyiségek akusztikai tulajdonságainak javítása. Háromféle falra vagy mennyezetre szerelhető akusztikai termék közül választhat: ACOUSTIC ARTWORK Partitions, Clouds and Tiles. Segítségükkel akusztikai komfortot teremthet, kreatívan oszthatja fel a tereket, és exkluzív irodabelsőt érhet el.

MODUS paraván

Privát szféra és kényelem a munkahelyen

A MODUS akusztikus paravánok nyugalmat és csöndet biztosítanak a legnagyobb irodai zajban is. A MODUS kiváló eszköz arra, hogy javítsuk a közérzetét a dolgozóknak az irodában.

Személyre szabott színvilág

A MODUS akusztikus panelek két oldalúak. A designnak köszönhetően remek variációkat lehet kialakítani a két oldal színeinek konstrasztjával. Így könnyedén kialakíthat egy olyan egyéni látványvilágot, amelyben a személyes ízlés és a cég arculata is visszaköszön. A paravánok közül a MODUS és a MODUS Light bátran variálható, így az inspiráló látvány és az akusztikus komfort egycsapásra megvalósítható.

MODUS LIGHT akusztikus panel

A MODUS LIGHT pehelykönnyű, hangelnyelő fal és mennyezeti panelei csökkentik a zárt térben terjedő zajt és vonzó belsőépítészti elemként is működnek. Ez a funkció kiemelten fontos az open-space irodákban, ahol az alkalmazott nagy alapzajnak vannak kitéve, ami zavarhatja őket a koncentrált munkában.