Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Asztallap anyaga Melamin
Emelhető magasságú Csak bizonyos modellek
Láb anyaga Fém
A termékcsalád elemei görgős asztal alacsony vagy magas paravánnal, szekrény, ruhafogas, szabadon álló paraván, TV állvány, meeting asztal, Home Office asztal

WARIANT munkaasztal

A Wariant rendszer tervezése során arra összpontosítottak, hogy az interakciók és az emberek fontosabbak legyenek, mint a folyamatok és eszközök. Hiszünk abban, hogy ez a dinamikusan változó üzleti környezetre való reagálás, és ennek következtében a folyamatos tudás- és ötletcsere kulcsa. Az irodahelyiségnek követnie kell a csapat dinamikus munkáját, reagálva az egyéni, a csapatmunka, a kreatív és az elemző munka igényeire. Az iroda mint rugalmas tér javítja a termelékenységet és a munkatársak elkötelezettségét. A WARIANT hatékony munkakörnyezetet teremt, nem feledkezve meg a munkavállalóról sem, akinek jól kell éreznie magát a munkahelyén.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

A jövő irodái a rugalmasságot jelentik. Nagy hangsúlyt fektetnek a közös terekre, az informális találkozóhelyekre, hogy a munkavállalóknak lazább, kevésbé formális munkahangulatot biztosítsanak. Ezek intelligensebb munkavégzési módot, nagyobb termelékenységet és kreativitást kínálnak, ami azt jelenti, hogy az irodáknak új terekre van szükségük. Az irodai munka új arculatot kap, a munkavállalók közötti interakció, a munka minősége, az elkötelezettség és a kreativitás egyre fontosabbá válik.

Színválaszték:

Fém:

M01 M02 M03 M04 M05
M06 M07 M08 M09

Melamin:

STD1 STD2 STD3 STD4 STD5
STD6 STD7 STD8 STD10 STD11
STD12 STD13 STD14 STD15 STD16
STD17    

Szövet:

LC1 LC2 LC5 LC6 LC11
LC13 LC14 LC16 LC17 LC19
LT3 LT4 LT5 LT10 LT14

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógus

Wariant katalógus: