Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fali, Mennyezeti

Az akusztikus panelek különböző méretben és szövetkategóriában elérhetőek. A céljuk, hogy a nyitott irodában terjedő hangot és szórványos zajt csökkentsék, ezáltal egy nyugodtabb munkakörnyezetet teremtsenek. Függőleges, vízszintesen függesztett, illetve falra rögzíthető változatban is elérhetőek. Használhatóak a falon díszítőelemként, vagy nagyobb alapterületű tagolatlan irodában térelválasztó elemként is.

Termék szűrés

Anyag
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

MODUS paraván

Privát szféra és kényelem a munkahelyen

A MODUS akusztikus paravánok nyugalmat és csöndet biztosítanak a legnagyobb irodai zajban is. A MODUS kiváló eszköz arra, hogy javítsuk a közérzetét a dolgozóknak az irodában.

Személyre szabott színvilág

A MODUS akusztikus panelek két oldalúak. A designnak köszönhetően remek variációkat lehet kialakítani a két oldal színeinek konstrasztjával. Így könnyedén kialakíthat egy olyan egyéni látványvilágot, amelyben a személyes ízlés és a cég arculata is visszaköszön. A paravánok közül a MODUS és a MODUS Light bátran variálható, így az inspiráló látvány és az akusztikus komfort egycsapásra megvalósítható.

MODUS LIGHT akusztikus panel

A MODUS LIGHT pehelykönnyű, hangelnyelő fal és mennyezeti panelei csökkentik a zárt térben terjedő zajt és vonzó belsőépítészti elemként is működnek. Ez a funkció kiemelten fontos az open-space irodákban, ahol az alkalmazott nagy alapzajnak vannak kitéve, ami zavarhatja őket a koncentrált munkában.