Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Asztali

Az asztalra rögzített akusztikus paravánok célja, hogy a munkaállomás körül a leghatékonyabban megszűrje a zavaró hangokat. Elérhetőek van a szembeni és az oldalirányokat lezáró paravánok, amelyek túlnyúlhatnak az asztallap síkján, így homloklapként is működnek. Ideálisak bench asztalok tagolására és dolgozók asztalainak elválasztására.

Termék szűrés

Anyag
Átlagos szállítási idő
Garancia
Rendezés:

NOVA FABRIC paraván

A NOVA FABRIC paraván kárpitozott felületével és lekerekített éleivel már home office otthonosságát csempészi az irodánkba. Többféle szélességben és magasságban is rendelhető, attól függően, hogy milyen asztalra szeretnénk erősíteni vagy milyen igényt szeretnénk vele kiszolgálni. A paravánhoz a szövetek és a színek széles választéka elérhető.

TOP 530 asztali paraván

A TOP 530 asztal akusztikus paravánjai privátszférát biztosítanak az Ön számára és csökkentik az irodában lévő háttérzajt. Ez a megoldás segít a nagyobb koncentrációban anélkül, hogy szét kellene választani a munkahelyi csapat tagjait. A szabad kommunikáció így töretlenül tovább folyhat.

NOVA FABRIC METAL paraván

A NOVA FABRIC METAL a NOVA családhoz tervezett fém keretes paravánok. A paravánok különböző szövetkárpitokkal és színekben rendelhetők, ahogy a fém keret színe is illeszkedik a lábak és egyéb fém elemekhez.