Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk


Ezek vagyunk mi

A Vivax Irodabútor Kft. egy 1991-ben alapított családi vállalkozás, ami 100%-ig magyar tulajdonban van. A tevékenységi portfóliónk legfontosabb eleme az irodák korszerű berendezése, de jelentős munkákkal büszkélkedhetünk az oktatási intézmények felszerelése terén is. A szakmai megoldásaink megfelelnek a 21-ik századi környezetvédelmi és ergonómiai követelményeknek, különös tekintettel a dolgozók fizikai és mentális egészségének megőrzésére. Csapatunk több mint 20 éves tapasztalatát felhasználva személyre szabott ajánlatainkkal állunk az Ön rendelkezésére az ország 4 pontján!


SZOLGÁLTATÁSAINK

Konzultáció
Helyszíni felmérés
Látványtervezés
Ajánlat készítés
Helyszínre szállítás és szerelés
Garanciális szolgáltatások

KÖRNYEZETVÉDELEM ÉS MINŐSÉG
 

A Vivax Kft  felelősséget vállal a természeti környezetért. Ezért tekintjük vállalatunk egyik fő feladatának a  környezetvédelmi politikánk betartását, így csökkentve a talaj, a víz és levegő szennyezést, a gyártási hulladék mennyiségét.

Környezetvédelmi politikánkat  alátámasztják a partner gyárak  különböző előírások szerinti megfelelőségi tanúsítványai. Cégünk környezetvédelmi politikája megcélozza és hatásos együttműködésre ösztönzi a különböző külső szervezeteket - helyi közösségeket, állami közigazgatási és környezetvédelmi szervezeteket. Forgalmazott termékeink gyártói  a fa, fém és egyéb szintetikus anyagok feldolgozása során korlátozzák a levegő és vízszennyezés kibocsátását a különböző technológiai gyártási folyamatok során.


INSPIRÁLÓDJON REFERENCIA MUNKÁINK KÖZÖTT

Referencia
Polgármesteri hivatal, Törökbálint

Tovább olvasom

Referencia
BalaSys, Budapest

Tovább olvasom

Referencia
Mannvit, Budapest

Tovább olvasom

TOVÁBBI REFERENCIÁK