Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Asztallap anyaga Melamin vagy üveg
Asztallap vastagsága Melamin 25mm - Üveg 10mm
Emelhető magasságú Nem
Láb anyaga Fém vagy laplábas

OXI operatív munkaasztal

Az Oxi optimalizálja az iroda funkcióit, az egyéni igényeket és a céges szervezet feladatait egyaránt. A modern irodába tervezték, ahol maximális rugalmasságot tud nyújtani az egyes részlegeknek. A változás örök és az üzlet megköveteli az alkalmazkodást. Képzelje a lehetőségek százait a termékcsoportban, hogy elérhesse a maximális hatékonyságot. Az OXI által létrehozott tér egyszerre dinamikus és ergonomikus. Kiváló megoldás önálló vagy csoportban végzett feladatokra egyaránt. Praktikusak, elegánsak és tökéletesen illeszkednek a munkahelyi környezetbe. A design, technikai kivitelezés lehetővé teszi, hogy a bútor minden igényt kielégítsen.

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Szigorúan operatív, elegánsan megtervezett, bármilyen környezetbe tökéletesen integrálható munkaállomások. A geometriai megoldások és a műszaki tartalom lehetővé teszi, hogy bármilyen elrendezési igényt kielégítsenek. A formáknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a katalógusban szereplő összes konténerhez.

A paneles íróasztal a klasszikus munkaállomás ikonja, szép és funkcionális. A szerkezet és a lap közötti integráció, a teljes megvalósítás fa alapú panelekből, mindig kellemes hatást kelt a felületek között. A Comby konténerekkel való kombináció tökéletes és harmonikus.

Az íróasztalok kompozícióit csak hangelnyelő anyaggal kárpitozott válaszfalak választják el egymástól. A T alakú fémlábak, amelyek csökkentik az összméreteket, kedveznek az operatív tevékenységeknek. Az univerzális Comby konténerekkel való kombináció mindig kiegyensúlyozott és következetes.

Fa színek:

03 - Oak 07 - Classic walnut 20 -Moss Green
38 - Grey 44 - Stone Grey 51 - Black
68 - White

Fém színek:

AR 02 - Silver BI 02 - White CL 01 - Light blue CP 01 - Powder Pink GL 01 - Yellow
NR03 - Nero SG 01 - Stone gery VR 01 - Muschio VR 02 - Verde

Szövet színek:

589 - Tortora 593 - Azzuro Sky 595 - Giallo Fresia 596 - Arancio 598 - Amaranto

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógus

OXI katalógus: