Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Karboxx

Élvonalbeli formatervezés és technológiai fejlődés kiváló anyagokkal párosulva. A Karboxx kreációi modern és funkcionális stílusukkal tűnnek ki, és úgy tervezték őket, hogy könnyen beilleszkedjenek a mindennapi környezetbe. A Karboxx ideális választás mindazok számára, akik felismerik az egyedi és időtlen, tartós stílusú darabok fontosságát. Visszatérés a gyökerekhez, a szakképzett kézművességtől az anyagokkal kapcsolatos gyakorlati tapasztalatokig, amelyek egyébként már feledésbe merültek.

Szokatlan anyagok, amelyek technológiailag fejlettek és könnyűek, mégis erősek - áttetsző és fényvisszaverő anyagok a dekorációs tárgyakhoz, amelyek képesek frekvenciákat, fényeket és árnyékokat létrehozni, amelyek meghatározzák a körülöttük lévő teret.
A tervező egy alkimista, aki esztétikai értékeket és identitásokat olvaszt és kever össze, kísérletezik a fény új megközelítésével - egy olyan megközelítéssel, amely kevésbé konvencionális és sokkal figyelmesebb.

További információt találhat a KARBOXX weboldalán: https://www.karboxx.com/

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

FLY FLOOR állólámpa

Maximális hatékonyság és térkihasználás, a Fly ideális megoldás a könnyedséget és elegáns funkcionalitást igénylő munkaterületek számára. A Fly rendkívüli koncepciókra és a legmodernebb LED anyagokra támaszkodik. Az elemek áramló kialakítása, minimális és simított profilokkal, egy kifinomult, perimetrikus injektálási fényt alkalmazó eszközt rejt, amelyet egy speciális metakrilátra alkalmaznak, amely a megvilágítandó felület felé merőlegesen terjeszti és eltéríti a fényáramlást. A Fly egy aerodinamikus sziluettet mutat be, amelyet a kényelem és a teljesítmény elérésére terveztek.

MINISTICK FLOOR állólámpa

A MiniStick úgy lett megalkotva, hogy maximális rugalmasságot és kényelmet biztosítson a felhasználója számára. Az állólámpa elbűvöl az egyszerű, mégis hatékony kialakítással elért eleganciájával.  A technológiai sokoldalúság és az esztétikai szépség egyesül ebben az egyedülálló tárgyban; milliónyi különböző konfigurációt rejt a kialakítása mögött.

MICROSTICK asztali lámpa

A MicroStick egy intelligens asztali lámpa egyszerű és kompakt alumínium testben. A 10 W-os LED fényforrás lágy, kényelmes fényt biztosít, erős kontrasztok nélkül.
A lámpa be- és kikapcsolására és a fényerő beállítására egy speciális, dimmer funkcióval ellátott érintésérzékelő szolgál. A MicroStick fehér és ezüst színben kapható. A tökéletes lámpa az íróasztalra, otthonra vagy az irodába.