Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Anyagok Lézervágott alumínium, MDF és fa
Kiegészítők Beépített LED világítás, kábelcsatlakozó, USB töltő és bluetooth hangszóró

HELLA home office asztal

Az otthonról történő munkavégzés a mindennapi életünk részévé vált. A HELLA a mi válaszunk arra az igényre, hogy a legtöbbet hozza ki magánterületéből. Sok funkcióval rendelkező kis elemekkel kiegészíthető, amelyek kombinálhatók és a különböző igényekhez igazíthatók.  A Hella designer íróasztal koncepciójának meghatározó gondolata abban rejlik, hogy olyan bútordarabot igyekeztünk létrehozni, amely egyszerre stílusos és funkcionális lehetőségek széles skáláját nyújtja.  

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

Az E-ggs tervezőinek és építészeinek képzeletében megálmodott moduláris íróasztal tökéletesen egyesíti a modernizmust és az alkalmazkodóképességet egyetlen elemben, amely minden személyes tér- és formatervezési igényt kielégít. Ergonómikus és egyszerű, a rendelkezésre álló környezetet teljes mértékben kihasználó kompozíciójának köszönhetően a Hella még a legkisebb helyiségekben is könnyen beépíthető. Több különböző méretben, formában és funkcióban eltérő modulból összeállított tervezőasztalaink tökéletes lehetőséget nyújtanak a saját munkaterület testreszabására. Többféle jó minőségű anyagból készülnek így minden elem teljesen megbízható és készen áll arra, hogy a legmegerőltetőbb fizikai nyomást is elviselje.

Mindehhez az Ön igényeinek megfelelően számos opcionális tartozék áll rendelkezésre, például konnektorok és 3000K LED-es világítás, amelyek elég erősek ahhoz, hogy még a helyiség legsötétebb sarkát is megvilágítsák. Billenthető teteje tömörfa és MDF, kőris, tölgy és dió kivitelben, teflon forgótartókkal és mágneses rögzítési rendszerrel felszerelve. Unel és usb tápegységgel. 

Fa színek (asztallap + polcok):

Ash wood Oak wood Dark oakwood Walnut

Standard RAL színek (Fém részek):

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógusok

HELLA katalógus:

HELLA technikai információk: