Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Paraméterek

Asztallap anyaga Melamin üveg betéttel
Asztallap vastagsága 18 mm
Emelhető magasságú Nem
Láb anyaga Fém

GRAF vezetői íróasztal

A GraF rendszer egy kiváló minőségű, modern bútor menedzserek számára. Minimalista és tiszta forma időtálló dizájnnal, minden típusú belső térbe illik. A finom króm- és üvegbetétek hangsúlyozzák a sorozat eleganciáját és stílusát. A sokféle színben kapható asztalok és szekrények széles választéka lehetővé teszi a vezetői terek, valamint a konferenciatermek berendezését. A rendszer kiváló minőségét és stílusát az ügyfelek és az építészek is elismerték.
 

Anyagok, színválaszték, kiegészítők

A GRAF vezetői asztalok az egyszerűség és a kifinomult design klasszikus kombinációja. A termék jellegét üvegbetétek és krómozott díszítőelemek hangsúlyozzák. A kiegészítő bútorokat, talapzatokat vagy szekrényeket tartalmazó opcionális kiegészítők széles választéka lehetővé teszi, hogy minden irodát olyan funkcionális munkahelygé rendezzenek be, amely tükrözi az Ön vállalkozásának jellegét és személyiségét.

A GraF termékek kiváló kiegészítői minden tárgyalóteremnek és tárgyalóteremnek. Klasszikus jellegüket a krómozott felületekre függesztett üveglap emeli ki. A különféle méretek és a rendelkezésre álló testreszabási lehetőségek kifinomult formát örökítenek meg, amely irattárolásra szolgál vagy ruhák elhelyezésére, megteremti a belső tér reprezentatív jellegét.

Színválaszték:

Fém:

M01 M02 M03 M04 M05

Melamin:

STD1 STD2 STD3 STD4 STD5
STD6 STD7 STD8 STD10 STD11
STD12 STD13 STD14 STD15 STD16
STD17    

Üveg:

GL02 GL03

További színekért kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot!

Katalógus

Graf katalógus: