Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bralco

A BRALCO megoldásainak és bútorkoncepcióinak középpontjában mindig az ember állt. Jó és rossz szokásaival, amelyek a munkaköri leírások és a munkakörök fejlődésével azonos sebességgel változnak. Az iroda számukra egy olyan hely, ahol élni lehet, ahol fizikailag és szellemileg is jól érzi magát az ember. 

Az iroda olyan hely, amely tiszteletben tartja a környezetet. A BRALCO filozófiáját világszerte több ezer ügyféllel osztotta már meg, és azt tapasztalták, hogy sokan hasonlóan gondolkodnak. Ez egy olyan történet, amely generációk óta tart... 

További információt találhat az  BRALCO weboldalán: https://www.bralco.it/

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

POLARE operatív munkaasztal

A Polare termékcsaláddal a Bralco az otthon hangulatát és melegségét hozza el az irodába. Ez egy moduláris bútorrendszer, amely lehetővé teszi elnöki, operatív munkakörnyezetek kialakítását.

POLARE tárgyalóasztal

A Polare célja, hogy elősegítse a kollégák közötti kapcsolatot és az összefogás pillanatait. A tárgyalóasztalok több vagy kevésbé színes kivitelben kaphatók, hogy minden esetben újjáteremtsék a barátságos tárgyalóteret, és alkalmasak a szabadidő eltöltésének pillanataira.

JET EVO vezetői asztal

Fényes és matt. Fa és üveg. A Jet Evo harmonikus kontrasztot teremt az egyes anyagok között. A minőségi anyaghasználati és összeszerelési szakértelem hozzájárul a munkahely presztízséhez.

RAIL vezetői asztal

A presztízst csak különleges képességek erényeként élvezhetjük. Miért is nevezzük a Rail-t egy különleges kollekciónak? Azért, mert az értékes megoldások olyan tervezők keze munkáit dicsérik, akik tisztában vannak egy működő munkakörnyezet áldásaival és a hatékonyság kielégítő érzésével.