Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bralco

A BRALCO megoldásainak és bútorkoncepcióinak középpontjában mindig az ember állt. Jó és rossz szokásaival, amelyek a munkaköri leírások és a munkakörök fejlődésével azonos sebességgel változnak. Az iroda számukra egy olyan hely, ahol élni lehet, ahol fizikailag és szellemileg is jól érzi magát az ember. 

Az iroda olyan hely, amely tiszteletben tartja a környezetet. A BRALCO filozófiáját világszerte több ezer ügyféllel osztotta már meg, és azt tapasztalták, hogy sokan hasonlóan gondolkodnak. Ez egy olyan történet, amely generációk óta tart... 

További információt találhat az  BRALCO weboldalán: https://www.bralco.it/

Termék szűrés

Átlagos szállítási idő
Rendezés:

BI puff

Játékos színkombináció jellemzi a Bi puffokat. Könnyedsége és az oldalsó pánt lehetővé teszi, hogy szükség szerint hordozható legyen.

ELEVA vezetői asztal

A kifinomult design és az ergonómia egyesül az Eleva elektromosan állítható magasságú asztalokban. Minden részletre odafigyelő kialakítása, furnérozott felületeivel presztízst ad irodájának. Mindenre kiterjedő elemválasztéka megoldást kínál a teljes iroda funkcionális berendezésére; tárgyalóasztal, dohányzóasztal, konténer, magas szekrények és háttérszekrények.

TRILO tárgyalóasztal

Kanyargós ívek és kidolgozott felületek adják a Trilo jellegzetes formáját. Példátlan eleganciája presztízst ad minden tárgyalótérnek. A klasszikustól eltérő geometriai formájú asztalok felpezsdítik az unalmas irodákat. Speciális oszloplábazata és az asztallapba süllyesztett kábelátvezető fedél tökéletesen elrejti a kábelrengeteget.

MY BELLE vezetői szék

Válassza ki kedvenc modelljét a MY BELLE sorozatból, a Baldanzi és Novelli tervezők által a Bralco számára tervezett vezetői székekből. Ez a modern szék lesz az irodájának központja.

ARCHE vezetői asztal

A design tudatosságot is jelent. A design megalkotásához tisztában kell lennünk a jelennel és elképzelnünk a jövőt. Az ARCHE kollekció a megváltozott irodai terek által feltett kérdésekre ad választ, amit új szervezeti rendszerek és vezetési stílusok ihlettek. Az ARCHE ezt a változást új stílusbeli megoldásokkal és prémium anyagok felhasználásával fejezi ki az irodában. Ez a kollekció segítséget nyújt a fizikai tér sokoldalú felhasználásához és reflektál az új feladatokra. Az ARCHE olyan megoldást kínál, amelyben a tér, a forma és a funkció harmonikus egységben létezhet.

METAR vezetői asztal

Összetéveszthetetlen jegye teszi a METAR asztalt az elnöki környezet státuszának kiemelésére tökéletes termékcsaláddá. Ugyanakkor a formák ergonómiája gondoskodik az irodában dolgozókról, megkönnyítve a mindennapi mozgást. A Metart Olaszországban tervezték és gyártják, olyan exkluzív eredetiséggel, amely világszerte a "Made in Italy" bútorok sikeréhez vezetett.

POLARE operatív munkaasztal

A Polare termékcsaláddal a Bralco az otthon hangulatát és melegségét hozza el az irodába. Ez egy moduláris bútorrendszer, amely lehetővé teszi elnöki, operatív munkakörnyezetek kialakítását.

POLARE tárgyalóasztal

A Polare célja, hogy elősegítse a kollégák közötti kapcsolatot és az összefogás pillanatait. A tárgyalóasztalok több vagy kevésbé színes kivitelben kaphatók, hogy minden esetben újjáteremtsék a barátságos tárgyalóteret, és alkalmasak a szabadidő eltöltésének pillanataira.

JET EVO vezetői asztal

Fényes és matt. Fa és üveg. A Jet Evo harmonikus kontrasztot teremt az egyes anyagok között. A minőségi anyaghasználati és összeszerelési szakértelem hozzájárul a munkahely presztízséhez.

RAIL vezetői asztal

A presztízst csak különleges képességek erényeként élvezhetjük. Miért is nevezzük a Rail-t egy különleges kollekciónak? Azért, mert az értékes megoldások olyan tervezők keze munkáit dicsérik, akik tisztában vannak egy működő munkakörnyezet áldásaival és a hatékonyság kielégítő érzésével.