COLD DAYS, WARM HEARTS

LUCTRA® FLEX mobil lámpa

Ne keresgéljen tovább különleges karácsonyi ajándékért, válassza a LUCTRA® FLEX-et; biológiailag hatékony fény, design díjas termékben csomagolva. Keresd a Luctra termékeit most bevezető áron a Vivax Irodabútor és az IDdesign bemutatótermeiben.

Az alábbi videóban megtekintheti a német LUCTRA FLEX lámpa sokoldalúságát.

Az akció időtartama 2018.11.17 – 2019.01.31.

FLEX lámpa termékoldalra. 

2018. 11. 17.

Megjelent legújabb bútor és ülőbútor katalógusunk

Tekintse meg a SISTEMI Desk és a SISTEMI Chair katalógusainkat.

   

2018. 11. 15.

NOVA termékcsalád bemutató

A NOVA termékcsalád praktikus megoldás minden kortárs irodában. A klasszikus és modern kombinációja, mérsékelt minimalizmus, funkcionalitás és lakonikus vonalak.

A nagy színválasztéknak, a lábak különböző formájának és anyagának, valamint a sokféle kiegészítőnek köszönhetően, a NOVA termékcsalád az iroda minden terében megállja a helyét. Legyen szó recepcióról, tárgyalóról, operatív vagy vezetői bútorzatról, a könnyed letisztult stílusával és a funkcionalitásával, élhető és jól használható munkaterületet szolgáltathat.

2018. 11. 14.

Év irodája induló II.

Büszkék vagyunk hogy Magyarország egyik legmenőbb kreatívügynöksége a MITO bennünket választott és mi szállítottuk több mint 100 munkaasztalt, melyek között van elektromosan állítható is. A MITO irodája is indul az #évirodája versenyen. Szavazzatok rájuk!    

2018. 10. 10.

Év irodája induló

Elindult az év irodája verseny. Ahogy a korábbi években úgy idén is több versenybe szálló munkában működtunk közre mint beszállító. A MAM projektje is bizonyítja hogy Budapesten kívül is van élet az irodafejlesztésben. Ezen a munkán társ cégünkkel az IDdesignnal dolgoztunk együtt.

Szavazzatok a MAM új irodájára.

2018. 10. 06.