Funkcionalitás és letisztultság, a legújabb termékcsaládunk vezérmondata

A Vivax Irodabútor nagy tapasztalatot szerzett a vezetői irodák kialakításában az évek során. A vezetői bútorok formavilágában és felhasználási módjában megjelent egy új termékcsalád, amely a vállalati csúcsvezetők és középvezetők közötti mezsgyét fedi le.

A kiváló minőségű melamin, furnér, fém, üveg és márvány anyagok felhasználásával készülő bútorok a legnagyobb fokú személyre szabhatóságot biztosítják Önnek. A funkcionalitás oltárán semmit nem kell feláldoznia a mindennapi szépségből. A munkáját professzionális, letisztult, és szemet gyönyörködtető környezetben tudja végezni.

Tekintse meg kiadványainkat az alábbi képekre kattintva:

Exclusive Sense

2019. 01. 17.

Active elektromosan állítható magasságú asztal a Vivax Irodabútor kínálatában

Az ACTIVE elektromosan állítható magasságú asztalokat a kölni ORGATEC vásáron résztvevő vendégek csodálhatták meg.

Az íróasztal lehetővé teszi a személyre szabott beállításokat álló és ülő helyzetben a memóriával ellátott gomb segítségével, ebből kifolyólag mindig a megfelelő magasságba állítható az asztal, Ön bármit is dolgozik.

Tekintse meg az ACTIVE elektromosan állítható asztalról készített kiadványunkat az alábbi képre kattintva:

 

ACTIVE elektromosan emelhető asztal termékoldala.

2019. 01. 07.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új évek kíván a VIVAX csapata!

Tisztelt Partnereink!

Szeretnénk megköszönni egész éves együttműködésüket!

Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Eredményekben Gazdag Új Esztendőt kívánunk!
 

2018. 12. 21.

COLD DAYS, WARM HEARTS

LUCTRA® FLEX mobil lámpa

Ne keresgéljen tovább különleges karácsonyi ajándékért, válassza a LUCTRA® FLEX-et; biológiailag hatékony fény, design díjas termékben csomagolva. Keresd a Luctra termékeit most bevezető áron a Vivax Irodabútor és az IDdesign bemutatótermeiben.

Az alábbi videóban megtekintheti a német LUCTRA FLEX lámpa sokoldalúságát.

Az akció időtartama 2018.11.17 – 2019.01.31.

FLEX lámpa termékoldalra. 

2018. 11. 17.

Megjelent legújabb bútor és ülőbútor katalógusunk

Tekintse meg a SISTEMI Desk és a SISTEMI Chair katalógusainkat.

   

2018. 11. 15.

NOVA termékcsalád bemutató

A NOVA termékcsalád praktikus megoldás minden kortárs irodában. A klasszikus és modern kombinációja, mérsékelt minimalizmus, funkcionalitás és lakonikus vonalak.

A nagy színválasztéknak, a lábak különböző formájának és anyagának, valamint a sokféle kiegészítőnek köszönhetően, a NOVA termékcsalád az iroda minden terében megállja a helyét. Legyen szó recepcióról, tárgyalóról, operatív vagy vezetői bútorzatról, a könnyed letisztult stílusával és a funkcionalitásával, élhető és jól használható munkaterületet szolgáltathat.

2018. 11. 14.

Év irodája induló II.

Büszkék vagyunk hogy Magyarország egyik legmenőbb kreatívügynöksége a MITO bennünket választott és mi szállítottuk több mint 100 munkaasztalt, melyek között van elektromosan állítható is. A MITO irodája is indul az #évirodája versenyen. Szavazzatok rájuk!    

2018. 10. 10.

Év irodája induló

Elindult az év irodája verseny. Ahogy a korábbi években úgy idén is több versenybe szálló munkában működtunk közre mint beszállító. A MAM projektje is bizonyítja hogy Budapesten kívül is van élet az irodafejlesztésben. Ezen a munkán társ cégünkkel az IDdesignnal dolgoztunk együtt.

Szavazzatok a MAM új irodájára.

2018. 10. 06.