Beköszöntött a nyár és ennek szellemében tovább bővítjük kínálatunkat.

A vadonatúj üvegszállal erősített polypropilen ülőbútoraink a nyár minden színében pompáznak, így könnyedén illeszkednek a legkülönfélébb designkoncepciókhoz. Napágyak, kültéri székek és napernyők nemcsak a nyaralókba, hanem a cégek szabadtéri helyszíneihez, éttermek és fürdőkomplexumok medencepartja mellett is stílusos megoldást jelentenek. Az ülőbútorok ellenálló felületkezelése a nagymértékű napsugárzásnak éppúgy ellenáll, mint az esőnek vagy az időjárás egyéb viszontagságainak. Ideális kültéri bútor minden időben.

A katalógus az alábbi képre kattintva automatikusan megnyílik:

2019. 07. 12.

TWIST&SIT - Kivételes karakter, felejthetetlen mosollyal

A TWIST&SIT család ülőbútorai a minimalista, kifinomult vonalak és a dán design vizuális identitása miatt tűnnek ki a szürke hétköznapokból. A tervezés sajátos jellemzője, hogy egy különleges megjelenési formája a mosolynak, ez a szék háttámlájának és ülőfelületének az különleges kapcolatából adódik.
Széles választékuknak és különböző lábazatuknak köszönhetően az iroda vagy az otthon bármely területén megálják a helyüket. A nagy fokú szín és forma variációk, mind előseítik, hogy minél jobb társunk lehessen a tárgyalás vagy a relaxálás közben.

A katalógus az alábbi képre kattintva automatikusan megnyílik:

2019. 06. 21.

Sits kárpitos bútorok

Újdonság a korábbi évekhez képest, hogy a katalógus mellett kiadtak egy Fact nevű kiadványt, melyben az egyes modellek opciói komfort és kárpitváltozatait találják meg. A Birds kollekció hotelek, irodaházak lobby terébe már többször bizonyított, így ezt is érdemes észben tartani a tervezés során.

Partnerünkkel az elmúlt években több sikeres iroda és hotel projekten vettünk részt, így ez irányú felhasználás különösen ajánlott a széles kárpit és modell választék okán.

A katalógusok az alábbi képekre kattintva automatikusan megnyílnak:

              

2019. 04. 18.

Otthoni komfort, akár meeting közben is

Az Archipelago család már eddig is nagy népszerűségnek örvendett a korszerű irodát áhító ügyfeleink körében. A gyártó most arra az általános trendre adott választ, miszerint az irodai és az otthoni tér egyre inkább összeolvadni látszik.

Az Archipelago egyszerre felel meg az irodai környezet nyugalmáért felelős akusztikus követelményeknek és az otthonos érzetet biztosító organikus felületek kívánalmának. A furnérral borított ülővázak és a változatos kárpitozás kiemeli az iroda szürkeségéből az Archipelago kollekcióját. A műszaki eszközök töltése is megoldott a személyre szabható beépített kimenetekkel.

Tekintse meg az ARCIPELAGO WOOD lounge és meeting bútorról készített kiadványunkat az alábbi képre kattintva:

2019. 03. 29.

Funkcionalitás és letisztultság, a legújabb termékcsaládunk vezérmondata

A Vivax Irodabútor nagy tapasztalatot szerzett a vezetői irodák kialakításában az évek során. A vezetői bútorok formavilágában és felhasználási módjában megjelent egy új termékcsalád, amely a vállalati csúcsvezetők és középvezetők közötti mezsgyét fedi le.

A kiváló minőségű melamin, furnér, fém, üveg és márvány anyagok felhasználásával készülő bútorok a legnagyobb fokú személyre szabhatóságot biztosítják Önnek. A funkcionalitás oltárán semmit nem kell feláldoznia a mindennapi szépségből. A munkáját professzionális, letisztult, és szemet gyönyörködtető környezetben tudja végezni.

Tekintse meg kiadványainkat az alábbi képekre kattintva:

Exclusive Sense

2019. 01. 17.

Active elektromosan állítható magasságú asztal a Vivax Irodabútor kínálatában

Az ACTIVE elektromosan állítható magasságú asztalokat a kölni ORGATEC vásáron résztvevő vendégek csodálhatták meg.

Az íróasztal lehetővé teszi a személyre szabott beállításokat álló és ülő helyzetben a memóriával ellátott gomb segítségével, ebből kifolyólag mindig a megfelelő magasságba állítható az asztal, Ön bármit is dolgozik.

Tekintse meg az ACTIVE elektromosan állítható asztalról készített kiadványunkat az alábbi képre kattintva:

 

ACTIVE elektromosan emelhető asztal termékoldala.

2019. 01. 07.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Új évek kíván a VIVAX csapata!

Tisztelt Partnereink!

Szeretnénk megköszönni egész éves együttműködésüket!

Boldog, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Eredményekben Gazdag Új Esztendőt kívánunk!
 

2018. 12. 21.

COLD DAYS, WARM HEARTS

LUCTRA® FLEX mobil lámpa

Ne keresgéljen tovább különleges karácsonyi ajándékért, válassza a LUCTRA® FLEX-et; biológiailag hatékony fény, design díjas termékben csomagolva. Keresd a Luctra termékeit most bevezető áron a Vivax Irodabútor és az IDdesign bemutatótermeiben.

Az alábbi videóban megtekintheti a német LUCTRA FLEX lámpa sokoldalúságát.

Az akció időtartama 2018.11.17 – 2019.01.31.

FLEX lámpa termékoldalra. 

2018. 11. 17.

Megjelent legújabb bútor és ülőbútor katalógusunk

Tekintse meg a SISTEMI Desk és a SISTEMI Chair katalógusainkat.

   

2018. 11. 15.

NOVA termékcsalád bemutató

A NOVA termékcsalád praktikus megoldás minden kortárs irodában. A klasszikus és modern kombinációja, mérsékelt minimalizmus, funkcionalitás és lakonikus vonalak.

A nagy színválasztéknak, a lábak különböző formájának és anyagának, valamint a sokféle kiegészítőnek köszönhetően, a NOVA termékcsalád az iroda minden terében megállja a helyét. Legyen szó recepcióról, tárgyalóról, operatív vagy vezetői bútorzatról, a könnyed letisztult stílusával és a funkcionalitásával, élhető és jól használható munkaterületet szolgáltathat.

2018. 11. 14.

Év irodája induló II.

Büszkék vagyunk hogy Magyarország egyik legmenőbb kreatívügynöksége a MITO bennünket választott és mi szállítottuk több mint 100 munkaasztalt, melyek között van elektromosan állítható is. A MITO irodája is indul az #évirodája versenyen. Szavazzatok rájuk!    

2018. 10. 10.

Év irodája induló

Elindult az év irodája verseny. Ahogy a korábbi években úgy idén is több versenybe szálló munkában működtunk közre mint beszállító. A MAM projektje is bizonyítja hogy Budapesten kívül is van élet az irodafejlesztésben. Ezen a munkán társ cégünkkel az IDdesignnal dolgoztunk együtt.

Szavazzatok a MAM új irodájára.

2018. 10. 06.