Küldetésünk

Az 1991-ben alapított, 100%-ban magyar tulajdonban lévő Vivax Irodabútor Kft. az innovatív, a kényelmet a hatékonysággal ötvöző irodák kialakításának élcsapata. Megoldásaink A 21. századi ergonómiai követelményeknek, a környezettudatosságnak, a munkaadó felelősségvállalásának egyaránt eleget tevő megoldásainak mind-mind a modern munkahelyi környezet kialakítását szolgálják. Munkatársaink 15-20 éves tapasztalatát felhasználva személyre szabott ajánlatainkkal állunk rendelkezésre. Kínálatunkat 7 ország nagynevű gyártójának termékeiből állítottuk össze a változó piaci igények alapján. Szakembergárdánk a munkakörnyezet elemzésétől a tervezésen át a kivitelezésig, a szereléstől a költöztetésig minden munkafázist magára vállal. A precizitás és a megbízhatóság évtizedes működésünk záloga. Bemutatótermeinkben Debrecenben,Miskolcon és Budapesten (Törökbálinton) állunk az érdeklődők és vevőink rendelkezésére.


Szolgáltatásaink

A Vivax Irodabútor Kft. tapasztalt szakértő az irodai belső terek komplett berendezése területén. Legfőbb erősségünk az ügyfeleink teljes körű kiszolgálása, a konzultációktól elkezdve, a látványtervezésen, a termékek gyártásán, szállításán keresztül a berendezésig, valamint az értékesítést követő szolgáltatásokig, figyelmesen megvizsgálva az adott irodai szervezet felépítését, működését és szem előtt tartva a kényelmet, az ergonómiát, a tér és a költségek optimalizációját. Cégünk  komplex megoldásokat kínálva határtalan lehetőségeket biztosít, a tér sajátosságainak, illetve ügyfeleink különböző elvárásainak figyelembevételével. A termékválasztékunkban megtalálhatóak irodabútor rendszerek, konferencia bútorok, korszerű vezetői-, operatív és látogatószékek, vendéglátóipari székek és asztalok, lakásbútorok, valamint ezek mellett - előcsarnokok, társalgók, váró helyiségek és recepciók, sport-, oktatási és kulturális létesítmények berendezései. Csapatunk jó referenciákat mondhat magáénak az elmúlt években apartmanházak, butiqe hotelek, és éttermek berendezése területén.


Környezetvédelem és minőség

A Vivax Kft  felelősséget vállal a természeti környezetért. . Ezért tekintjük vállalatunk egyik fő feladatának a  környezetvédelmi politikánk betartását, így csökkentve a talaj, a víz és levegő szennyezést, a gyártási hulladék mennyiségét.

Környezetvédelmi politikánkat  alátámasztják a partner gyárak  különböző előírások szerinti megfelelőségi tanúsítványai. Cégünk környezetvédelmi politikája megcélozza és hatásos együttműködésre ösztönzi a különböző külső szervezeteket - helyi közösségeket, állami közigazgatási és környezetvédelmi szervezeteket. Forgalmazott termékeink gyártói  a fa, fém és egyéb szintetikus anyagok feldolgozása során korlátozzák a levegő és vízszennyezés kibocsátását a különböző technológiai gyártási folyamatok során.